Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

El Jardí Botànic Marimurtra modifica l’horari d’obertura per la COVID


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 01/18/2021 08:20:00 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

El Jardí Botànic Marimurtra modifica l’horari d’obertura per la COVID

Els dies laborables només obrirà els matins, mentre que els caps de setmana es pot visitar de 10’00 a 17’00 h

Sense cap mena de dubte un dels indrets més emblemàtics de Blanes, allí on s’hi convida a anar-hi tothom qui visita el municipi on comença la Costa Brava, és el Jardí Botànic Marimurtra. Ara bé, des que va esclatar la pandèmia i cal aplicar estrictes mesures de contenció per evitar la seva propagació, el tancament perimetral municipal ha provocat que lògicament hagi baixat el nombre visitants.


Jardí Botànic Marimutra, visites novembre 2020
Per aquest motiu, la Fundació Carl Faust que té cura d’aquest paratge ha informat que ha modificat l’horari d’obertura del Jardí Botànic Marimurtra. Això vol dir que durant els dies laborables, de dilluns a divendres, l’horari serà des de les 10 del matí fins les 2 de la tarda, mentre que els caps de setmana –dissabtes i diumenges- és tot el dia: des de les 10 del matí fins les 5 de la tarda.


En tots dos casos, es recorda que l’última admissió de visitants és fins una hora abans del tancament. També s’adverteix que, a causa de la situació d’incertesa actual, pot ser que aquest horari pugui anar variant, per tant s’aconsella que, si es vol anar a visitar el Jardí Botànic Marimurtra, es consulti la seva plana web abans de fer-ho: http://marimurtra.cat/

És un dels entorns més atractius, no tan sols de Blanes, sinó de tota la riba Mediterrània. Ja no tan sols per l’atractiu que suposen les més de 4.000 espècies vegetals que s’hi recullen, sinó també per les espectaculars vistes de la Costa Brava en estat més pur que s’hi poden contemplar. El va crear al segle XX un home apassionat per la natura, Carl Faust (Hadamar, Alemanya 1874-Blanes, 1952), un empresari establert a Catalunya que va dedicar la seva il·lusió, el seu esforç i tot el seu patrimoni a la realització del seu somni: el Jardí Botànic Marimurtra.Data de realització: | Data de la darrera actualització: 01/18/2021


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300