Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Empitjora la situació als hospitals de Blanes i Calella, on hi ha 93 ingressats COVID i han mort 9 persones


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 01/26/2021 08:16:48 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

IMATGEEmpitjora la situació als hospitals de Blanes i Calella, on hi ha 93 ingressats COVID i han mort 9 persones

A l’Hospital Comarcal de Blanes hi ha 16 pacients, i a Calella 43 persones a l’hospital i 34 al sociosanitari

La darrera informació emesa per la Corporació de Salut del Maresme i la Selva en relació a l’afectació de la COVID als seus centres sanitaris indica que la situació ha empitjorat encara més. Actualment hi ha un total de 93 pacients ingressats, 16 més que fa quatre dies, i durant aquest temps han mort 9 persones. El nombre de professionals positius i en aïllament ha augmentat de nou, i ara hi ha 76 persones, mentre que en l’anterior recompte n’hi havia 74.


A l’Hospital Comarcal de Blanes hi ha 16 persones ingressades, igual que fa quatre dies, durant els quals hi ha hagut 5 ingressos, 2 altes i 3 defuncions. Sumant els dos centres que la Corporació té a Calella hi ha un total de 77 pacients: 43 són a l’hospital i 34 al sociosanitari. Respecte al darrer recompte, a l’Hospital de Calella hi ha hagut 22 nous positius, 6 altes i 3 defuncions; i al sociosanitari s’han registrat 9 ingressos, 2 altes, i 3 defuncions.

El Risc de Rebrot continua alt a Blanes i a la Regió Sanitària de Girona

Les dades que ha fet públiques CatSalut corresponents a aquest passat diumenge indiquen que a la Regió Sanitària de Girona hi ha 283 persones ingressades per COVID, 7 més que quatre dies enrere. Durant tota la pandèmia el nombre de casos confirmats acumulats ha augmentat a 52.380 persones, i han mort per aquesta malaltia 1.615 persones, 46 més en relació a l’anterior actualització.

Altres dades que ha donat a conèixer el Departament de Salut de la Generalitat a la Regió Sanitària de Girona és que en l’actualitat el risc de rebrot ha disminuït, però continua a la zona alta. Ara és de 488, quan en l’anterior comunicat era de 530. A Blanes també ha davallat, però continua igualment a la zona alta pel risc de rebrot: ara és de 505 i en l’anterior actualització era de 518.Data de realització: | Data de la darrera actualització: 01/26/2021


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300