Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

La Biblioteca Jove de Blanes celebra divendres el seu 7è aniversari amb la proclamació dels XII Premis Bolleré


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 01/28/2021 10:25:53 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

La Biblioteca Jove de Blanes celebra divendres el seu 7è aniversari amb la proclamació dels XII Premis Bolleré

Forma part de les activitats commemoratives que es podran seguir per zoom a partir de les 19 h, incloent la presentació del ‘Racó d’en Jaume Pont’ i el Vídeo ‘Relats de Vida’

Aquest divendres la Biblioteca Comarcal es vesteix de festa, encara que sigui en format telemàtic. Celebren el 7è aniversari de la ‘Biblioteca Jove’, la sala especialitzada en el públic juvenil que va heretar aquest espai a la planta baixa de l’equipament cultural després que inicialment s’hi havia allotjat l’Oficina de Turisme de Blanes.


Biblioteca Jove, que aquest 2021 compleix 7 anys de vida
Les mesures de contenció de la pandèmia obligaran a què la celebració del setè aniversari de la Biblioteca Jove sigui telemàtica, i es podrà seguir íntegrament en directe a partir de les 7 de la tarda unint-se a la reunió Zoom amb l’enllaç https://zoom.us/j/93172996630 La commemoració compta principalment amb tres ingredients destacats, que també representen cadascun d’ells la vocació pluridisciplinària d’aquest servei.

Veredicte XII Premis Bolleré, Concurs Literari de Relats Breus per a Joves

La part més destacada de la celebració serà precisament la última de les tres activitats que hi haurà. Es tracta de la proclamació del veredicte dels XII Premis Bolleré, el Concurs Literari de Relats Breus per a Joves de 12 a 25 anys d’edat dividits en dues categories: de 12 a 16 anys i de 17 a 25 anys. L’objectiu de l’experiència és incentivar la creativitat literària entre els i les joves.


Enguany el certamen ha quadruplicat la participació, amb 57 originals presentats respecte els 13 que ho van fer l’any passat. En la categoria ‘A’ per a joves de 17 a 25 anys competeixen un total de 22 treballs, mentre que en la ‘B’ per a joves de 12 a 16 anys s’hi ha presentat 35 persones. S’han de fer públics fins a 4 guardons, dos per a cadascuna de les dues categories, que consisteixen en primer premi i finalista, amb premis en metàl·lic que sumen 900 € entre tots quatre.

Presentació d’’El Racó d’en Jaume Pont’ i el vídeo ‘Relats de Vida’

L’activitat commemorativa s’encetarà a les 7 de la tarda amb la presentació del ‘Racó d’en Jaume Pont’, situat al Bloc de la Biblioteca Jove. És una iniciativa de la Biblioteca Comarcal per donar visibilitat a la feina que fa aquest jove de 31 anys amb la síndrome de Down, que volia ser bibliotecari. Fruit de la seva inquietud, ha superat un curs de formació bàsica al seu abast i ha obtingut el títol d’’Ajudant de la Biblioteca’.


Tot seguit serà el moment d’una altra estrena molt especial. Es tracta del vídeo ‘Relats de Vida’, que recull una interessant experiència que s’ha iniciat a la Biblioteca Comarcal de Blanes. Conjuntament amb els Serveis Territorials de Treball, Afers Socials i Famílies del govern català a Girona, s’ha volgut consolidar la relació entre les biblioteques i els centres de menors tutelats gestionats per la Generalitat de Catalunya.
Data de realització: 01/28/2021 | Data de la darrera actualització: 01/28/2021

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300