Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

El programa de TV3 ‘Persona Infiltrada’ fa un Càsting a Blanes buscant famílies que vulguin participar-hi


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 01/28/2021 10:11:55 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

logoEl programa de TV3 ‘Persona Infiltrada’ fa un Càsting a Blanes buscant famílies que vulguin participar-hi

Poden fer-ho famílies o grup de convivents de 4 o més persones, majors de 12 anys que vulguin passar-s’ho bé, i amb la opció de guanyar un premi de 5.000 €

L’equip del popular programa de TV3 ‘Persona Infiltrada’, que s’emet les nits dels dilluns després del ‘Polònia’, té ganes de venir a rodar a Blanes, i per això busquen gent del municipi que vulgui participar-hi. Per això, han obert un càsting del programa i busquen famílies úniques i especials que vulguin passar-s’ho molt bé, posar a prova el seu propi enginy, i a més a més, optar a guanyar un premi de 5.000 €.


Rodatge Programa 'Persona Infiltrada'
Per això, la productora del programa s’ha posat en contacte amb l’Ajuntament de Blanes perquè els ajudi a fer difusió del càsting, per arribar així al major nombre de persones possible que puguin estar interessades en participar. Els requisits per fer-ho són que la família o grup de convivents ha de tenir 4 membres o més, i tots i totes han de ser majors de 12 anys. Si entenen el català és suficient, no cal que el parlin perfectament.


A banda de viure una experiència diferent, també es coneixerà un personatge famós, a qui es convida perquè descobreixi la ‘Persona Infiltrada’. Fins ara han participat, Tomàs, Molina, Joan Pera, el Mag Lari, Pep Plaza, Jair Domínguez, i Marc Giró, entre d’altres. Les famílies o grups de convivents que estiguin interessats en participar, tan sols cal que es posin en contacte amb la productora ‘Veranda’, que organitza el concurs per TV3, a través del telèfon 682 110 824.

‘Persona Infiltrada’, un programa-concurs amb molt d’humor

Aquesta és la segona temporada de ‘Persona Infiltrada’, al capdavant del qual ara hi ha Marta Torné. L’actriu i presentadora va participar en un dels episodis de la primera com a convidada, i ara ha agafat les regnes del concurs en què les famílies ‘no són el què semblen’. La segona temporada ha tornat havent augmentat la competició i la intriga, però sempre sense oblidar el bon humor.

Com a novetat, la presentadora dona dues pistes a la persona famosa que hi participa per augmentar el suspens. Per la seva banda, les famílies d’aquesta segona temporada demostraran dominar molt bé l’art de l’engany que utilitzaran per entabanar el convidat sorpresa.


En definitiva, la base del programa és demostrar que no tot és sempre el què sembla. Durant la primera temporada va registrar una audiència mitjana de 332.000 espectadors, amb una quota de pantalla del 14’8%. L’enregistrament d’aquesta segona temporada, en plena pandèmia, s’està fent seguint les més estrictes mesures de seguretat i un protocol de sanitari garantit per una empresa de prevenció, que està exercint també d’assessor del programa.Data de realització: 01/28/2021 | Data de la darrera actualització: 01/28/2021


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300