Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Blanes engega un procés participatiu per elaborar un nou reglament del Punt d’Informació Juvenil i de la NAU4, Espai Jove


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 01/31/2021 10:10:45 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

nou espai joveBlanes engega un procés participatiu per elaborar un nou reglament del Punt d’Informació Juvenil i de la NAU4, Espai Jove

Durant tot el mes de febrer els i les joves de 12 a 35 anys poden participar amb les seves opinions i aportacions a través d’un formulari a la web, per Whatsapp o per correu electrònic

L’Àrea de Joventut de l’Ajuntament de Blanes ha iniciat els tràmits per aprovar un nou Reglament que reguli dues de les seves eines de treball per fomentar la participació del jovent. Són el Punt d’Informació Juvenil situat al Carrer Ample, al centre de la vila, i la NAU4, Espai Jove, el Casal Jove on s’hi allotgen i organitzen activitats i tallers.


'NAU4, Espai Jove', el Casal Jove de Blanes
El procés participatiu tindrà lloc durant tot el mes de febrer, és a dir: començarà aquest proper dilluns dia 1, i finalitzarà el diumenge dia 28. L’objectiu és que hi participin el major nombre de joves possibles de 12 a 35 anys, els qui pertanyin a una entitat juvenil o que estigui formada per joves, així com els i les professionals que treballin amb aquest públic.


L'equip que treballa a 'NAU4, Espai Jove' i al Punt d'Informació Juvenil
Tota la informació estarà disponible a partir del dilluns 1 de febrer a la pàgina web de l’Ajuntament de Blanes, www.blanes.cat/joventut. Allà també s’hi podran trobar totes les eines per poder participar: a través d’un formulari online al link bit.ly/formulariJoventut enviant un correu electrònic a l’Àrea de Joventut joventut.blanes@gmail.com o bé un Whatsapp al telèfon 680 718 953.

Perquè un nou reglament pel Punt d’Informació i per NAU4 Espai Jove

L’objectiu que es vol assolir amb l’elaboració del nou reglament és, d’una banda, oferir un servei d’informació gratuït per a les i les joves de Blanes preveient la figura de l’Informador Juvenil, qui aproparà la informació al públic destinatari, tractant de donar resposta a les qüestions que se li plantegin. D’altra banda, es vol garantir un horari d’obertura prou ample, i amb una oferta variada d’activitats a la ‘NAU 4, ESPAI JOVE’, el Casal Jove de Blanes, mitjançant el disseny i programació d’espais de trobada, tallers i activitats proposades per l’Àrea de Joventut.


Durant els darrers mesos, l’Àrea de Joventut ha estudiat quins serveis i activitats es poden oferir als joves. En aquest sentit, es considera necessari oferir un Servei d’Informació Juvenil, així com estructurar les activitats de la ‘NAU 4 ESPAI JOVE’ a l’entorn dels espais de trobada, tallers i activitats extraordinàries. L’actual normativa vigent, que data del 2012, ha quedat desfasada ja que, entre d’altres aspectes, no regula cap tipus de Servei d’Informació Juvenil ni cap programació.


Entre els documents que es poden a l’abast dels i les joves que vulguin donar la seva opinió i fer aportacions al reglament, també s’hi inclou un esborrany de la nova normativa perquè tothom pugui dir-hi la seva. D’altra banda, i amb l’objectiu de fer més accessible tant el contingut de la normativa com les formes de participar, també s’hi inclou un vídeo explicatiu; un díptic i un resum del reglament. A més a més, tothom qui ho desitgi podrà demanar una reunió virtual abans del 15 de febrer amb els responsables de l’àrea per aclarir dubtes o fer consultes respecte el projecte de la normativa.Data de realització: 01/31/2021 | Data de la darrera actualització: 02/01/2021


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300