Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Blanes impulsa una campanya per fomentar el sentiment de ‘Vila Esportiva’ al municipi


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 02/11/2021 12:51:17 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Blanes impulsa una campanya per fomentar el sentiment de ‘Vila Esportiva’ al municipi

La primera part s’ha iniciat amb un Concurs a Instagram per trobar esportistes que representin l’esport local com a figurants de la futura campanya ‘Blanes, Ciutat Esportiva’

El Departament d’Esports de l’Ajuntament de Blanes s’ha proposat que la pandèmia no impedirà que pugui seguir fomentant i promovent l’activitat física i esportiva per millorar la qualitat de vida i el benestar social. Per això, ha dissenyat una campanya que vol generar i reforçar el sentiment de ‘Vila Esportiva’, que durà per nom precisament aquest: ‘Blanes, Ciutat Esportiva’. Això si, quan la situació sanitària ho permeti.


Algunes de les fotografies que ja s'han penjat a Instagram
La campanya se centrarà en l’elaboració de cartells de cada disciplina esportiva que es practica al municipi, representada per un o una esportista local. Se’n farà difusió a través de les xarxes socials i dels diferents suports de comunicació que ho permetin, partint com a base indispensable amb la necessitat de comptar amb aquests ‘figurants’.

Concurs a Instagram “Busquem Esportistes!”

Com que de moment les mesures de contenció COVID encara no permeten una situació preparatòria física completa, el Departament d’Esports incentiva que se segueixi practicant des de casa o a l’aire lliure. Per això, la primera fase de la campanya ‘Blanes, Ciutat Esportiva’ va a la recerca de figurants, i anima als i les esportistes de Blanes perquè participin a un Concurs Fotogràfic a través d’Instagram, que es presenta sota l’eloqüent nom de ‘Busquem Esportistes !” a través del perfili i @esports.blanes.


El concurs consisteix en què els participants facin una imatge creativa on els i les esportistes se les vegi practicant la disciplina que volen representar. Cal que la pengin al seu perfil i aconseguir el màxim nombre de ‘M’agrada’. Cada imatge ha d’anar acompanyada de l’etiqueta #esportsblanes, així com l’etiqueta assignada al seu esport. Els únics requisits són ser esportista local inscrit en alguna entitat o club esportiu registrat a l’Ajuntament de Blanes, o bé usuari/usuària d’alguna instal·lació esportiva privada.

Els i les esportistes que aconsegueixin el major nombre de ‘M’agrada’ en cada disciplina esportiva participaran en sengles sessions fotogràfiques pels cartells de la campanya ‘Blanes, Ciutat Esportiva’. Abans, l’Ajuntament de Blanes es posarà en contacte amb els guanyadors i guanyadores, que han d’acceptar com a condició donar el consentiment per a la utilització de la seva imatge en la campanya, així com la difusió a través de les xarxes socials oficials del consistori.


En el cas de resultar guanyador /-a una persona menor d’edat, per participar a la campanya requerirà l’autorització del pare/mare/tutor. Val a dir que qualsevol contingut que es consideri no adequat, ofensiu, violent, sexista, racista o que vulneri els drets fonamentals de les persones, quedarà exclòs.

Hi haurà temps per penjar les fotografies a Instagram fins el proper dijous 18 de febrer a les 12 del migdia. La campanya va començar a finals de gener i, de moment, ja han estat força les i els esportistes que han començat a penjar les primeres fotografies que ja conreen un bon grapat de ‘M’agrada’. Més informació: https://www.blanes.cat/docweb/esports.concursinstagram
Data de realització: 02/11/2021 | Data de la darrera actualització: 02/11/2021

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300