Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

El temporal fluix de llevant que afecta Blanes no està causant cap conseqüència greu


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 02/22/2021 09:54:56 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

El temporal fluix de llevant que afecta Blanes no està causant cap conseqüència greu

Al Mercat dels Teixits del Passeig de Mar i al Mercat de Fruites i Verdures només s’han muntat algunes parades, i la flota pesquera no ha sortit a feinejar

A Blanes el temporal amb mar de fons de l’est que afecta la població des del migdia d’aquest passat diumenge no ha provocat cap conseqüència greu, i no s’espera que durant les properes hores canviï aquest pronòstic. De fet segons el Servei Meteorològic de Catalunya, a Blanes la previsió és que el notable mar de fons de l’est que hi ha des d’ahir afectarà amb una situació de ‘perill alt’ fins les 12 del migdia d’aquest dilluns.


A partir de llavors, el llindar de l’alerta passarà ser de ‘perill moderat’, en una situació que finalitzarà a les 12 d’aquesta mitjanit. Fins al moment, les úniques conseqüències destacables que ha provocat a Blanes han estat que el Mercat dels Teixits que s’instal·la cada dilluns al Passeig de Mar només ha comptat avui amb algunes de les seves parades.


Per la seva banda, el Mercat de Fruites i Verdures que els dilluns s’instal·la al Passeig de Dintre –la resta de la setmana, fins dissabte, ho fa al Passeig de Mar- també ha vist minvada la presència de parades, tot i que n’hi havia algunes més que no pas al Passeig de Mar. Per la seva banda, la flota pesquera de la Confraria de Pescadors de Blanes avui no ha sortit a feinejar pel mar de fons.


En relació al què sol passar cada vegada que hi ha temporal de llevant, que la mar arrossega dalt del passeig sorra i aigua, entre ahir i avui la quantitat ha estat molt minsa, i només s’ha detectat en alguns dels trams al llarg del litoral blanenc. De totes maneres, l’empresa que es fa càrrec del servei de recollida i neteja a la població de Blanes, Nora, està fent vigilància constant per si s’hagués d’actuar.
Data de realització: 02/22/2021 | Data de la darrera actualització: 02/22/2021

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300