Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Continua sense grans canvis el nombre d’ingressats als hospitals de la Corporació de Salut de Blanes i Calella


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 03/02/2021 07:54:22 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

IMATGEContinua sense grans canvis el nombre d’ingressats als hospitals de la Corporació de Salut de Blanes i Calella

A l’Hospital Comarcal de Blanes hi ha 19 persones, 1 més que fa 4 dies, i a Calella en sumen 26, el mateix nombre que fa quatre dies

La darrera informació de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva en relació a l’afectació de la COVID als seus centres sanitaris indica que els darrers dies la situació s’ha mantingut igual, sense grans canvis destacats. Actualment hi ha un total de 45 pacients ingressats, 1 més que fa quatre dies. El nombre de professionals positius i en aïllament és de 6 persones, igual que en l’anterior recompte.


A l’Hospital Comarcal de Blanes hi ha 19 persones ingressades, 1 més que fa quatre dies, durant els quals hi ha hagut 5 ingressos, 3 altes i una defunció. Sumant els dos centres que la Corporació té a Calella hi ha un total de 26 pacients, igual que fa quatre dies: 14 són a l’hospital i altres 12 al sociosanitari. Respecte al darrer recompte, a l’Hospital de Calella s’han registrat 8 ingressos, 4 altes i cap defunció.

En relació als sociosanitaris que també gestiona la Corporació de Salut del Maresme i la Selva, al de Calella hi ha 12 pacients, quatre menys que en l’anterior recompte. Aquests darrers dies hi ha hagut 2 ingressos, 6 altes, i tampoc no s’ha hagut de lamentar cap defunció.

El Risc de Rebrot continua alt a Blanes i a la Regió Sanitària de Girona

Les dades que ha fet públiques CatSalut corresponents a aquest passat dimecres indiquen que a la Regió Sanitària de Girona hi ha 205 persones ingressades per COVID, 3 més que fa quatre dies. Durant tota la pandèmia el nombre de casos confirmats acumulats ha augmentat a 60.102 persones, i han mort per aquesta malaltia 1.930 persones, 12 més en relació a l’anterior actualització.

Altres dades que ha donat a conèixer el Departament de Salut de la Generalitat a la Regió Sanitària de Girona és que en l’actualitat el risc de rebrot ha tornat a disminuir, tot i que continua a la zona alta. Ara és de 243, quan en l’anterior comunicat era de 264. A Blanes per contra ha continuat pujant lleugerament, i també segueix a la zona alta pel risc de rebrot: ara és de 150, i en l’anterior actualització era de 141.Data de realització: 03/02/2021 | Data de la darrera actualització: 03/02/2021


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300