Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Es reprenen a Blanes les vacunacions contra la COVID externes dels ambulatoris als majors de 80 anys


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 03/03/2021 12:32:33 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

VACUNACIO GRIPEs reprenen a Blanes les vacunacions contra la COVID externes dels ambulatoris als majors de 80 anys

Aquesta setmana s’alternen les vacunacions que es continuen fent al Local Social de Mas Enlaire i a domicili, i a finals de setmana a Mas Borinot per al personal essencial

Després del parèntesi del passat dilluns, en què l’equip de vacunació de l’Àrea Bàsica de Salut de Blanes va aprofitar per fer la planificació de la setmana, aquest passat dimarts va reprendre la vacunació contra la COVID-19 que s’estan administrant al local social de Mas Enlaire. El col·lectiu a qui es vacuna són les persones majors de 80 anys, així com les que pateixen algun grau de dependència.


Local Social Mas Enlaire, 2a Setmana Vacunacions
Majors de 80 anys i persones amb graus de dependència
Després de la passada jornada de dimarts, avui dimecres estava previst fer vacunacions a domicili per a les persones que no poden traslladar-se o que no els poden acompanyar, la qual cosa suposa haver d’invertir molt més temps. I és que l’estabilitat de l’antígen que s’administra –la vacuna Pfizer-BioNTech- requereix que els preparats no es puguin transportar en un vehicle un cop s’ha fet la necessària barreja que s’ha d’injectar.


Posteriorment, divendres vinent 5 de març, continuarà la vacunació d’aquest col·lectiu de majors de 80 anys i persones dependents al local social de Mas Enlaire on també se’n van fer ahir. Paral·lelament, l’altra equip de l’Àrea Bàsica de Salut de Blanes que està administrant la vacuna al local social de Mas Borinot, en aquest altre cas per al personal essencial, reprendrà les jornades de vacunació demà dijous i l’endemà divendres, 4 i 5 de març respectivament.Data de realització: 03/03/2021 | Data de la darrera actualització: 03/03/2021


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300