Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Continua estancat el nombre d’ingressats als hospitals de la Corporació de Salut de Blanes i Calella, amb un total de 44 persones


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 03/05/2021 07:06:48 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Continua estancat el nombre d’ingressats als hospitals de la Corporació de Salut de Blanes i Calella, amb un total de 44 persones

A l’Hospital Comarcal de Blanes hi ha 19 pacients, 3 menys que fa 4 dies, i a Calella en sumen 28, 2 més

L’últim comunicat de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva en relació a l’afectació de la COVID als seus centres sanitaris indica que els darrers dies la situació s’ha mantingut estable, sense grans canvis destacats. Actualment hi ha un total de 44 pacients ingressats, 1 menys que fa quatre dies. La bona notícia és que el nombre de professionals positius i en aïllament s’ha reduït a zero persones.


A l’Hospital Comarcal de Blanes hi ha 16 persones ingressades, 3 menys que fa quatre dies, durant els quals hi ha hagut 1 ingrés, 3 altes i una defunció. Sumant els dos centres que la Corporació té a Calella hi ha un total de 28 pacients, dos més que fa quatre dies: 18 són a l’hospital i altres 10 al sociosanitari. Respecte al darrer recompte, a l’Hospital de Calella s’han registrat 14 ingressos, 9 altes i una defunció.

En relació als sociosanitaris que també gestiona la Corporació de Salut del Maresme i la Selva, al de Calella hi ha 10 pacients, dos menys que en l’anterior recompte. En aquest centre, durant aquests darrers dies, hi ha hagut 3 ingressos, 4 altes, i una defunció.

El Risc de Rebrot continua alt a Blanes i a la Regió Sanitària de Girona

Les dades que ha fet públiques CatSalut corresponents a aquest passat dimecres indiquen que a la Regió Sanitària de Girona hi ha 188 persones ingressades per COVID, 17 menys que fa quatre dies. Durant tota la pandèmia el nombre de casos confirmats acumulats ha augmentat a 60.587 persones, i han mort per aquesta malaltia 1.943 persones, 13 més en relació a l’anterior actualització.

Altres dades que ha donat a conèixer el Departament de Salut de la Generalitat a la Regió Sanitària de Girona és que en l’actualitat el risc de rebrot ha tornat a disminuir, tot i que continua a la zona alta. Ara és de 223, quan en l’anterior comunicat era de 243. A Blanes per contra continua amb el mateix valor, i també segueix a la zona alta pel risc de rebrot: ara és de 141, el mateix que l’anterior actualització.
Data de realització: 03/05/2021 | Data de la darrera actualització: 03/05/2021

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300