Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Es reprenen les vacunacions COVID pel personal essencial al local de Mas Borinot


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 03/05/2021 08:23:14 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Es reprenen les vacunacions COVID pel personal essencial al local de Mas Borinot

El nombre de vacunes que s’han enviat per la primera setmana de març ha provocat que només s’hagin pogut programat dues jornades aquesta setmana

La tarda d’aquest passat dijous es van reprendre al Local Social de Mas Borinot les vacunacions contra la COVID-19 que s’administren al personal essencial d’arreu del territori. El nombre de vacunes que s’han enviat per aquesta primera setmana de març per aquest col·lectiu a Blanes ha provocat que, al haver disminuït sensiblement respecte les remeses habituals, l’equip de vacunació hagués de reduir el nombre de dies d’activitat.


Vacunacions al Local Social de Mas Borinot, aquest passat dijous a la tarda
Per això, el Local Social de Mas Borinot on s’hi estan fent, està previst que aquesta setmana només funcioni per a l’administració de bacins durant dos dies; ahir dijous i avui divendres. El ritme de vacunacions va ser ahir anàleg a les jornades que ja s’han viscut en aquest espai municipal cedit per l’Ajuntament de Blanes amb el suport de l’Associació de Veïns, i aquest matí s’espera que es mantingui en la segona jornada consecutiva.


De cara a la setmana vinent, la previsió és reprendre la vacunació diària: dilluns, dimarts i dijous a la tarda, de 15 a 20 h.; i dimecres i divendres al matí, de 9 a 14 h. En tot cas, des de Salut.Cat es posen en contacte amb les persones a qui s’ha de vacunar per indicar-los dia, hora i lloc on han d’anar. Aquesta primera setmana del mes de març ha estat la tercera consecutiva en què s’ha estat vacunant al Local Social de Mas Borinot pel personal essencial, després que les primeres es van administrar durant tres dies a aquest col·lectiu a la Sala de Plens.

Data de realització: 03/05/2021 | Data de la darrera actualització: 03/05/2021

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300