Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

El Club de Vela Blanes ha iniciat aquesta setmana el programa ‘Esport Blau Escolar’ a l’Escola Mossèn Joan Batlle


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 03/06/2021 10:25:29 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

ClubVelaBlanesEl Club de Vela Blanes ha iniciat aquesta setmana el programa ‘Esport Blau Escolar’ a l’Escola Mossèn Joan Batlle

S’imparteix als 51 alumnes de 5è de primària del centre educatiu, que realitzaran 10 sessions durant tres mesos

Aquesta primera setmana del mes de març el Club de Vela Blanes, amb el suport de l’Àrea d’Educació de l’Ajuntament de Blanes, ha iniciat la primera sessió teòrica del programa ‘Esport Blau Escolar’ a l’Escola Mossèn Joan Batlle de Blanes. El faran 51 alumnes de 5è de primària del centre educatiu blanenc durant 10 sessions de dues hores durant tres mesos: des d’aquest mes i fins al maig.


1a classe 'Esport Blau Escolar' a l'Escola Mossèn Joan Batlle
Autor Fotografia: Club de Vela Blanes
Els alumnes estan dividits en tres grups amb horaris diferents per a cada grup i compten amb totes les mesures sanitàries COVID establertes. El programa s’ha encetat amb una classe teòrica, un periple que els durà a compartir, en un entorn natural i segur, el seu aprenentatge nàutic. Ho faran mitjançant embarcacions pròpies de l’Escola de Vela del CV Blanes, que compta amb una sòlida expertesa en l’àmbit educacional.

Al marge de l’objectiu esportiu, els nois i noies també conrearan el treball en equip, el respecte al medi i el descobriment del litoral blanenc. L’Escola Mossèn Joan Batlle, situada al barri de Ca la Guidó, pren d’aquesta manera el relleu al centre blanenc que va ser pioner en la participació d’aquest projecte, l’Escola Joaquim Ruyra, durant l’anterior curs 2019-2020.

El programa ‘Esport Blau Escolar’ té la fita de buscar la popularització, aproximació i promoció de l’esport d la vela a l’alumnat per potenciar la seva pràctica als centres d’ensenyament de l’àrea d’educació física. El projecte es va iniciar l’any 2019 amb el suport de l’Àrea d’Educació de l’Ajuntament de Blanes, el Consell Català de l’Esport, la Federació Catalana de Vela i el mateix Club de Vela Blanes.Data de realització: 03/06/2021 | Data de la darrera actualització: 03/06/2021


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300