Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

L’experiència de 7 dones emprenedores centra la Taula Rodona ‘Dones que Inspiren’ del Servei d’Igualtat de Blanes


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 03/09/2021 10:01:49 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

L’experiència de 7 dones emprenedores centra la Taula Rodona ‘Dones que Inspiren’ del Servei d’Igualtat de Blanes

Va ser el complement dels actes organitzats pel 8-M i es pot visionar a través del seu Facebook estrenat ahir https://www.facebook.com/acciosocialblanes

Aquest 2021 en què la pandèmia ha obligat a celebrar els actes amb motiu del 8-M telemàticament, un altre dels ingredients que hi ha hagut –conjuntament amb la lectura del manifest fet públic ahir- va ser una Taula Rodona que es presentava sota el títol ‘Dones que Inspiren’. La trobada online va tenir lloc aquest passat dilluns a partir de les 12 del migdia, i va presentar l’experiència de set dones emprenedores de Blanes amb vivències i camps de treball molt diversos.


Taula Rodona 'Dones que Inspiren', dilluns al migdia
Al llarg de més de dues hores van exposar els seus respectius projectes personals que tocaven àmbits com ara l’advocacia, el disseny de roba, nutrició, fotografia, objectes de regal, etc. Van compartir d’on va sorgir la seva inquietud per endegar els seus respectius projectes, quines eines van ser les essencials per fer-los realitat, les dificultats amb què es van trobar, però també el suport que també van tenir.


Marian Anguita, regidora d'Igualtat i Acció Social, durant la Taula Rodona
Més enllà dels lògics problemes que suposa endegar un projecte, sigui de la mena que sigui, un altre dels aspectes que va sorgir al llarg de la taula rodona va ser valorar quin paper hi va jugar el fet de ser dona: avantatge o inconvenient? L’activitat la va encapçalar la regidora de Polítiques d’Igualtat i Acció Social Marian Anguita, acompanyada en la distància per la tècnica d’aquest servei, Mica Álvarez.


El vídeo de la taula rodona es pot tornar a visionar al Facebook d’aquest servei, que precisament es va estrenar ahir, coincidint amb el 8-M: https://www.facebook.com/acciosocialblanes Pel que fa a les set protagonistes de la Taula Rodona, les ‘Dones que Inspiren’ que li donava nom, els noms i professions, així com la seva identificació de perfil són els següents :

Nom DonesExperiènciaPerfil
Anna LópezFotògrafa infantil i familiar@annalofotografia
Elisabeth EmbidAdvocada d’emprenedors /-es@eli_abogada
Irene AlbanoPersonalització d’obsequis@tu_taza_ideal
Isolda VilaNutricionista i científica@isoldavila
Melani PadilloJotambé Blanes: botiga lliure de residus@jotambe.blanes
Mica TrincadoLettering i personalització d’obsequis@oh.mybrush
Gemma CalatayudEmprenedora de la marca Yudboheme@yudboheme
Data de realització: 03/09/2021 | Data de la darrera actualització: 03/09/2021

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300