Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Escollits els 14 guanyadors i guanyadores del Concurs d’Instagram de Blanes ‘Busquem Esportistes’


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 03/11/2021 11:01:50 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

fragment logotip ciutat esportiva de Blanes (sports)Escollits els 14 guanyadors i guanyadores del Concurs d’Instagram de Blanes ‘Busquem Esportistes’

La campanya per fomentar el sentiment de ‘Vila Esportiva’ ja té seleccionades les i els esportistes que representaran l’esport local en la futura campanya ‘Blanes, Ciutat Esportiva’

El Departament d’Esports de l’Ajuntament de Blanes ja té seleccionades les i els esportistes locals que representaran l’esport blanenc en la campanya d’identitat que impulsa amb el lema ‘Blanes, Ciutat Esportiva’. L’objectiu és generar i reforçar el sentiment de ‘Vila Esportiva’ quan l’actual situació sanitària de pandèmia ho permeti.


Col·lage amb les fotografies escollides
El primer pas de la campanya ha estat el Concurs d’Instagram ‘Busquem Esportistes’. Han participat 59 persones, de les quals se n’han escollit 14 guanyadores i guanyadores. El concurs ha consistit en què presentessin una imatge creativa on se’ls veiés o no practicant la disciplina a què aspiraven representar.

3.165 ‘Likes’ han escollit les guanyadores i guanyadors

La imatge penjada als respectius perfils havia d’aconseguir el màxim nombre de ‘Likes’ respecte la resta que competien per ser escollides. El concurs es va tancar a finals de febrer, i ha permès destriar els homes i dones, nens i nenes que representaran l’esport local. Són 14 persones, que han sumat 3.165 ‘Likes’.


EsportParticipantNom EsportistesLikes
Futbol@kimberly_4kAdrian García Mata
535
Patinatge@rouseperaMartina Escale
158
Runners@amm_blanesAnna Moran
60
Paddle Surf@xavi.marinaXavi Marina
170
Vela@mrboro12Óscar Boronat
129
Volei@pauchamizoPau Chamizo
113
Tennis Paddle@juancarloscangaJuan Carlos Canga
215
Hoqueilunaa_6_Luna Marcos López
223
Ciclisme@emgocaEmilia Gómez
10
Submarinisme@davidpenroparrenoLaura Piñero Roig
86
Gimnàstica Rítmica@mariionamartin_Mariona Martin Hernández
814
Arts Marcials@ricardginerPol Giner
271
Twirling@nerea19897Nerea Ortega
178
Bàsquet@alopesss11Ainhoa López
203

Durant aquests dies, el Departament d’Esports s’ha posat en contacte per gestionar les sessions fotogràfiques que culminaran amb la creació de cartells de cada disciplina esportiva guanyadora. Són qui finalment protagonitzaran la campanya en els diferents suports de comunicació per a la seva difusió. A l’hora, el concurs també ha servit per fer córrer a les xarxes #esportsblanes.

Repassant les fotografies guanyadores, les que han rebut més likes, sorprèn la creativitat dels i les participants. Cadascun i cadascuna d’elles plasmen el seu esport de manera ben diferent i diversa. Alguns han optat perquè siguin eles elements esportius els protagonistes –per exemple: una bicicleta o un vaixell-, i d’altres han triat una imatge que il·lustra dins el paisatge la seva disciplina, com és el cas del paddle surf.Data de realització: 03/11/2021 | Data de la darrera actualització: 03/11/2021


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300