Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Davalla el nombre d’ingressats als hospitals de la Corporació de Salut de Blanes i Calella, que sumen 42 pacients


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 03/12/2021 07:29:53 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Davalla el nombre d’ingressats als hospitals de la Corporació de Salut de Blanes i Calella, que sumen 42 pacients

A l’Hospital Comarcal de Blanes hi ha 15 persones, 5 menys que fa 4 dies, i a Calella en sumen 27, 3 menys

L’últim comunicat fet públic per la Corporació de Salut del Maresme i la Selva en relació a l’afectació de la COVID als seus centres sanitaris indica que els darrers dies ha millorat la situació. Actualment hi ha un total de 42 pacients ingressats, 8 menys que fa quatre dies. Pel que fa al nombre de professionals positius i en aïllament és de 5 persones.


A l’Hospital Comarcal de Blanes hi ha 15 persones ingressades, 5 menys que fa quatre dies, durant els quals hi ha hagut 1 ingrés, 5 altes i una defunció. Sumant els dos centres que la Corporació té a Calella hi ha un total de 27 pacients, tres menys que fa quatre dies: 16 són a l’hospital i altres 11 al sociosanitari. Respecte al darrer recompte, a l’Hospital de Calella s’han registrat 6 ingressos, 7 altes i 4 defuncions.

En relació als sociosanitaris que també gestiona la Corporació de Salut del Maresme i la Selva, al de Calella hi ha 11 pacients, dos més que en l’anterior recompte. En aquest centre, durant aquests darrers dies, hi ha hagut 3 ingressos, i 1 alta.

El Risc de Rebrot continua alt a Blanes i a la Regió Sanitària de Girona

Les dades que ha fet públiques CatSalut corresponents a aquest passat dimecres indiquen que a la Regió Sanitària de Girona hi ha 177 persones ingressades per COVID, 21 menys que fa quatre dies. Durant tota la pandèmia el nombre de casos confirmats acumulats ha augmentat a 61.377 persones, i han mort per aquesta malaltia 1.962 persones, 12 més en relació a l’anterior actualització.

Altres dades que ha donat a conèixer el Departament de Salut de la Generalitat a la Regió Sanitària de Girona és que en l’actualitat el risc de rebrot ha tornat a disminuir, tot i que continua a la zona alta. Ara és de 183, quan en l’anterior comunicat era de 203. A Blanes també ha disminuït i segueix a la zona alta pel risc de rebrot: ara és de 94, i en canvi en la darrera actualització era de 133.
Data de realització: 03/12/2021 | Data de la darrera actualització: 03/12/2021

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300