Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

L’Hospital Comarcal de Blanes recuperarà les visites als pacients no COVID a partir d’aquest dilluns 15 de març


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 03/14/2021 08:45:17 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

L’Hospital Comarcal de Blanes recuperarà les visites als pacients no COVID a partir d’aquest dilluns 15 de març

Les visites es permetran durant una hora al migdia o al vespre, i només podrà entrar un acompanyant, preferentment sempre la mateixa persona, i escollint una de les dues franges horàries

A partir d’aquest proper dilluns, 15 de març, l’Hospital Comarcal de Blanes recuperarà la possibilitat que es pugui visitar als pacients hospitalitzats, sempre i quan no siguin COVID-19. Això és possible donada l’estabilització que s’ha registrat dels casos de coronavirus. Per això, la setmana vinent s’aniran recuperant gradualment les visites de familiars als pacients que no pateixin la malaltia


Habitació Hospital Comarcal de Blanes
Aquesta primera obertura de la normativa que fins ara s’havia imposat a l’Hospital Comarcal de Blanes anirà acompanyada d’unes estrictes mesures de seguretat sanitària per evitar cap contagi. Per aquest motiu, per visitar als pacients no COVID hospitalitzats s’han establert dues franges horàries d’una hora cadascuna: al migdia, de 13 a 14 h, i al vespre, de 19 a 20 h.

Les visites només es podran fer en una de les dues franges, i tan sols es permetrà l’entrada d’un acompanyant per pacient. A ser possible sempre hauria de ser la mateixa persona per minimitzar d’aquesta manera els riscos. D’altra banda, els familiars han de portar posada en tot moment la mascareta, i en aquest sentit es recomana que sigui la quirúrgica.

Tanmateix, s’hauran de rentar les mans tant a l’entrada com a la sortida del centre sanitari amb solució hidroalcohòlica, i fer-ho de forma freqüent durant l’estada, utilitzant els dispensadors que hi ha repartits en diferents punts de l’Hospital Comarcal de Blanes. Les visites als pacients es van suspendre el passat mes de gener, quan la situació epidemiològica va empitjorar i el nombre de casos COVID anava a l’alça.Data de realització: 03/14/2021 | Data de la darrera actualització: 03/14/2021


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300