Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Administrades a Blanes prop de 5.000 vacunes COVID en locals externs als ambulatoris


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 03/15/2021 10:11:27 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Administrades a Blanes prop de 5.000 vacunes COVID en locals externs als ambulatoris

Aquesta setmana ja es començaran a posar les segones dosis als majors de 80 anys i persones amb graus de dependència

El nombre de vacunes contra la COVID-19 que s’estan administrant en ubicacions externes als ambulatoris de Blanes ja sumen un balanç provisional que s’acosta a les 5.000. Ha estat 4.932, exactament. Són el resultat de la suma dels dos col·lectius a qui fins ara se’ls està administrant fora dels ambulatoris, en locals cedits per l’Ajuntament de Blanes, que col·labora amb l’Àrea Bàsica de Salut de Blanes i el Departament de Salut de la Generalitat.


4rta Setmana Vacunes COVID al Local de Mas Borinot
Al Local Social de Mas Borinot s’està vacunant al personal essencial de fins a 55 anys d’edat, entre els quals s’hi compten els professionals dels centres educatius i de forces de seguretat i emergència. Per la seva banda, al Local de Mas Enlaire es vacuna a les persones majors de 80 anys i amb graus de dependència 1, 2 i 3.

SetmanesUbicacióTotal
Del 10 al 12 de FebrerSala de Plens
515
Del 16 al 19 de FebrerLocal Social Mas Borinot
822
Del 22 al 25 de FebrerLocal Social Mas Borinot
1.305
Dies 4 i 5 de MarçLocal Social Mas Borinot
595
Del 8 al 12 de MarçLocal Social Mas Borinot
977
Del 22 al 25 de FebrerLocal Social Mas Enlaire
406
De l’1 al 5 de MarçLocal M.Enlaire/domicili
234
Dies 9 i 10 de MarçLocal M.Enlaire/domicili
78
Total
4.932

La setmana passada va ser la tercera en què es va estar vacunant al Local de Mas Enlaire. Per segona setmana consecutiva, les professionals de sanitat que s’encarreguen d’aquest col·lectiu van haver de reduir les jornades a causa que havia minvat el nombre de vaccins que es van destinar a l’ABS de Blanes. Per això, igual que ja es va fer a la primera setmana d’aquest mes de març, es van alternar les administracions al local amb domiciliàries, i només s’ha pogut fer dos dies.


3a Setmana de Vacunacions al Local de Mas Enlaire
Per la seva banda, al Local Social de Mas Borinot aquesta darrera setmana, la quarta en què s’ha estat vacunant contra la COVID-19, s’ha pogut feinejar tots els dies. Així ha estat a diferència de l’anterior setmana, la de l’1 al 5 de març, en què també es van haver de reduir l’activitat a tan sols dos dies perquè, anàlogament, havien arribat menys vacunes.Aquesta setmana es començarà amb la 2a dosi al Local de Mas Enlaire

La novetat d’aquesta setmana, la del 15 al 19 de març, és que al Local Social de Mas Enlaire ja es començarà a administrar la segona dosi de la vacuna contra la COVID-19 al col·lectiu de majors de 80 anys i amb graus de dependència 1, 2 i 3. Això és perquè la que s’està administrant, la Pfizer-BioNTech preveu que, un cop s’ha posat la primera dosi, han de passar uns 21 dies per a la segona.


Per la seva banda, les vacunes que s’administra al Local Social de Mas Borinot són de Moderna i AstraZeneca, la segona dosis de les quals es pot administrar entre 4 i 12 setmanes després de la primera. Val a dir que, a diferència del Local Social de Mas Enlaire, on només es vacuna a veïns i veïnes de Blanes, al Local Social de Mas Borinot hi acudeixen persones d’arreu del territori. Això és perquè Blanes és un dels quatre únics punts de la Regió Sanitària de Girona on s’allotgen. La resta són Girona, Figueres i Olot.
Data de realització: 03/15/2021 | Data de la darrera actualització: 03/15/2021

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300