Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Es manté el nombre d’ingressats als hospitals de la Corporació de Salut de Blanes i Calella, amb 41 pacients, 1 menys que fa 4 dies


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 03/16/2021 07:21:09 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Es manté el nombre d’ingressats als hospitals de la Corporació de Salut de Blanes i Calella, amb 41 pacients, 1 menys que fa 4 dies

A l’Hospital Comarcal de Blanes hi ha 12 persones, 3 menys que fa 4 dies, i a Calella en sumen 29, 2 més

La darrera informació feta pública per la Corporació de Salut del Maresme i la Selva en relació a l’afectació de la COVID als seus centres sanitaris indica que els darrers dies la situació es manté estable. Actualment hi ha un total de 41 pacients ingressats, 1 menys que fa quatre dies. Pel que fa al nombre de professionals positius i en aïllament ha baixat a 1 persona, després que en l’anterior recompte n’eren 5.


A l’Hospital Comarcal de Blanes hi ha 12 persones ingressades, 3 menys que fa quatre dies, durant els quals hi ha hagut 2 ingressos, 3 altes i dues defuncions. Sumant els dos centres que la Corporació té a Calella hi ha un total de 29 pacients, dos més que fa quatre dies: 17 són a l’hospital i altres 12 al sociosanitari. Respecte al darrer recompte, a l’Hospital de Calella s’han registrat 5 ingressos, 4 altes i cap defunció.

En relació als sociosanitaris que també gestiona la Corporació de Salut del Maresme i la Selva, al de Calella hi ha 12 pacients, un més que en l’anterior recompte. En aquest centre, durant aquests darrers dies, hi ha hagut 2 ingressos i 1 alta.

El Risc de Rebrot continua alt a Blanes i a la Regió Sanitària de Girona

Les dades que ha fet públiques CatSalut corresponents a aquest passat diumenge indiquen que a la Regió Sanitària de Girona hi ha 201 persones ingressades per COVID, 24 més que fa quatre dies. Durant tota la pandèmia el nombre de casos confirmats acumulats ha augmentat a 61.823 persones, i han mort per aquesta malaltia 1.968 persones, 6 més en relació a l’anterior actualització.

Altres dades que ha donat a conèixer el Departament de Salut de la Generalitat a la Regió Sanitària de Girona és que en l’actualitat el risc de rebrot ha tornat a disminuir, tot i que continua a la zona alta. Ara és de 149, quan en l’anterior comunicat era de 183. A Blanes en canvi ha pujat lleugerament, i també segueix a la zona alta pel risc de rebrot: ara és de 100, i en canvi en la darrera actualització era de 94.
Data de realització: 03/16/2021 | Data de la darrera actualització: 03/16/2021

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300