Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

El Teatre de Blanes acull diumenge l’espectacle infantil de Rialles ‘Adéu, Peter Pan’, de la Cia. Festuc


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 03/18/2021 09:32:30 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

El Teatre de Blanes acull diumenge l’espectacle infantil de Rialles ‘Adéu, Peter Pan’, de la Cia. Festuc

És una funció que barreja titelles amb actors i actrius, i es basa en el conte del conegut protagonista del ‘País de Mai Més’

El proper cap de setmana el Teatre de Blanes allotjarà la tercera funció programada per l’Associació Rialles Blanes durant aquest primer semestre del 2021. Es tracta de l’obra titulada ‘Adéu, Peter Pan’, a càrrec de la Companyia ‘Festuc Teatre’, que oferirà la seva representació el diumenge 21 de març a partir de 2/4 de 6 de la tarda.


Espectacle 'Adéu, Peter Pan', de la Companyia Festuc Teatre
En aquesta ocasió, barreja titelles amb actors i actrius, i presenta la història de la Maria, una nena amb molta imaginació a qui li encanten els contes, les històries i les aventures que li explica el seu avi, amb qui passa totes les tardes jugant a ser Peter Pan. De sobte, una nit els nens perduts s’enduen la Maria de la seva habitació cap al ‘País de Mai Més’.

A partir d’aquí, la Maria passarà a viure les aventures en primera persona, de manera que els pirates, la campaneta, els indis i tot un món meravellós passaran a formar part de la seva pròpia realitat. Una història molt tendra que vol ser un reflex de la societat actual: el vincle entre la canalla amb els seus avis i àvies, així com la manera que tenen els pares i mares per gestionar aquestes noves relacions familiars.


Des de l’Associació Rialles Blanes, destaquen que es tracta d’un espectacle sensible i divertit, que buscarà en tot moment la complicitat de petits i grans. Tot plegat, amanit amb una posada en escena que captiva al públic de totes les edats, que se senten fascinats per l’univers alternatiu que presenta com a realitat.

Espectacle ‘Adéu, Peter Pan’, diumenge a les 17’30 h

La funció ‘Adéu, Peter Pan’, de la companyia Festuc Teatre, començarà a 2/4 de 6 de la tarda d’aquest proper diumenge. El preu de l’entrada és de 7€ per persona, però també es pot accedir a dos tipus de descomptes no acumulables. Si es compren entrades per tres espectacles diferents, hi ha un descompte d’1€ per cada entrada. També es descompta aquesta mateixa quantitat d’1€ per a famílies nombroses acreditades, tot i que en aquest cas cal comprar les entrades a la taquilla.


Pel que fa a la venda d’entrades, se’n poden adquirir online, a través del web del Teatre de Blanes https://www.teatredelacostabravasud.cat/ca/programacio/c/267-adeu-peter-pan.html, o bé presencialment el mateix diumenge, una hora abans de l’espectacle, és a dir: a 2/4 de 5 de la tarda. Més informació: www.rialles.cat
Data de realització: 03/18/2021 | Data de la darrera actualització: 03/18/2021

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300