Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Continua sense grans canvis el nombre d’ingressats als hospitals de la Corporació de Salut de Blanes i Calella


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 03/19/2021 07:55:20 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

IMATGEContinua sense grans canvis el nombre d’ingressats als hospitals de la Corporació de Salut de Blanes i Calella

Els hospitals sumen 39 pacients, dos menys que fa quatre dies: a l’Hospital Comarcal de Blanes es manté amb 12 persones, i als dos centres de Calella n’hi ha 27

L’últim comunicat fet públic per la Corporació de Salut del Maresme i la Selva en relació a l’afectació de la COVID als seus centres sanitaris indica que els darrers dies la situació continua estable. Actualment hi ha un total de 39 pacients ingressats, 2 menys que fa quatre dies. Pel que fa al nombre de professionals positius i en aïllament és de tres persones, després que en l’anterior recompte era una de sola.


A l’Hospital Comarcal de Blanes hi ha 12 persones ingressades, el mateix nombre que fa quatre dies, durant els quals hi ha hagut 3 ingressos i 3 altes, una de les quals és d’un pacient que ha negativitzat però continua ingressat. Sumant els dos centres que la Corporació té a Calella hi ha un total de 27 pacients, dos menys que fa quatre dies: 17 són a l’hospital i altres 10 al sociosanitari.

Respecte al darrer recompte, a l’Hospital de Calella s’han registrat 1 ingrés i 1 alta, i el nombre total de pacients és el mateix que fa quatre dies. En relació als sociosanitaris que també gestiona la Corporació de Salut del Maresme i la Selva, al de Calella hi ha 10 pacients, dos menys que en l’anterior recompte. En aquest centre, durant aquests darrers dies, hi ha hagut 1 ingrés i 3 altes.

El Risc de Rebrot continua alt a Blanes i a la Regió Sanitària de Girona

Les dades que ha fet públiques CatSalut corresponents a aquest passat dimecres indiquen que a la Regió Sanitària de Girona hi ha 177 persones ingressades per COVID, 24 menys que fa quatre dies. Durant tota la pandèmia el nombre de casos confirmats acumulats ha augmentat a 62.243 persones, i han mort per aquesta malaltia 1.976 persones, 8 més en relació a l’anterior actualització.

Altres dades que ha donat a conèixer el Departament de Salut de la Generalitat a la Regió Sanitària de Girona és que en l’actualitat el risc de rebrot ha pujat, i continua a la zona alta. Ara és de 182, quan en l’anterior comunicat era de 149. A Blanes ha pujat comparativament més a munt, i també segueix a la zona alta pel risc de rebrot: ara és de 188, i en canvi en la darrera actualització era de 100.Data de realització: 03/19/2021 | Data de la darrera actualització: 03/19/2021


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300