Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

La Ciutat Esportiva Blanes acollirà públic aquest cap de setmana per primera vegada des de fa un any


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 03/20/2021 08:16:34 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

fragment logotip ciutat esportiva de Blanes (sports)La Ciutat Esportiva Blanes acollirà públic aquest cap de setmana per primera vegada des de fa un any

Es farà complint les condicions de seguretat supervisades per Protecció Civil Blanes, entre elles que a l’interior només podrà haver un 30% de públic i a l’exterior un 50%

A la Ciutat Esportiva Blanes tot està a punt perquè aquest cap de setmana el públic pugui assistir als partits des de les grades, després que fa més d’un any que no ho podien fer. Durant aquests darrers dies, el personal de l’equipament esportiu ha estat fent el marcatge dels seients de les grades a les diferents pistes que hi ha per respectar les prescripcions de seguretat sanitària.


Marcatge dels seients a les diferents pistes
de la Ciutat Esportiva Blanes
D’ençà de la publicació al Diari Oficial de la Generalitat de les noves mesures que entraven en vigor a partir del 15 de març, Protecció Civil de Blanes ja es va reunir amb responsables tècnics i polítics de l’Àrea d’Esports per mirar, fil per randa, com s’havien de complir. Més concretament, es tractava d’adaptar la prescripció que permet la presència de públic

Un 30% de l’aforament a l’interior i un 50% a l’exterior

A excepció de les competicions d’àmbit estatal i internacional de futbol i de bàsquet de caràcter professional –que han de desenvolupar-se sense presència de públic-, la resta de competicions permeses es podran fer a la Ciutat Esportiva Blanes atenent a diverses condicions. A les pistes interiors l’aforament màxim permès és del 30%, mentre que al camp de futbol exterior és del 50%.


Aquest darrer extrem també és vàlid pels altres dos camps de futbol municipal: el de Can Borell i el de Ca la Guidó. D’altra banda, cada entitat esportiva que decideixi que durant l’organització de les seves partits i/o activitats hi hagi públic assistent haurà de designar una persona que s’encarregui de la traçabilitat dels acompanyants. Prèviament a l’activitat, s’haurà de disposar d’un control d’assistents, així com altres qüestions a tenir en compte.


El dia en què tingui lloc l’activitat esportiva aquesta persona encarregada haurà de rebre els acompanyants a l’exterior de la instal·lació i comprovar la traçabilitat, presa de temperatura, desinfecció de mans i recordar el compliment de la distància de seguretat. També serà responsabilitat seva que hi hagi un control abans, durant i després de l’estada del públic a les grades, i que es contempli en tot moment les mesures de prevenció i seguretat.

De moment dues entitats han decidit que hi hagi públic als seus partits

De fet, aquest procediment, en què les entitats assumeixen la responsabilitat de controlar el compliment de les mesures COVID, és el que s’ha adoptat en la gran majoria d’instal·lacions esportives d’arreu del país. Aquests darrers dies s’ha informat a les entitats sobre la normativa que cal seguir perquè es permeti la presència de públic, deixant a la seva elecció aquest extrem pel que fa a les seves respectives competicions.


Aquest cap de setmana, el primer en què es pot deixar entrar públic, havien de confirmar si finalment aplicaven o no aquest extrem, de manera que conseqüentment comptaven amb l’equip de control que es responsabilitzarà del compliment de les mesures sanitàries de seguretat COVID. De moment, han confirmat aquest extrem dues entitats: el Club de Bàsquet Blanes i el Blanesport’83 de futbol sala, que trenen sengles encontres aquest dissabte. Des de l’Àrea d’Esports s’entén com una prova pilot, amb la perspectiva que gradualment la resta d’entitats també ho vagin implementant.Data de realització: 03/20/2021 | Data de la darrera actualització: 03/20/2021


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300