Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Blanes acull demà dilluns el pas de la 1a etapa de la 100a Volta Ciclista a Catalunya


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 03/21/2021 09:05:46 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Dibuix per cronoescalada ciclistaBlanes acull demà dilluns el pas de la 1a etapa de la 100a Volta Ciclista a Catalunya

La Policia Local de Blanes ha instal·lat cartells als accessos i a la carretera GI-682 per on passaran els corredors, informant que estarà tallada al trànsit des de les 12’10 i fins que finalitzi

Els amants del ciclisme de Blanes tenen demà dilluns l’oportunitat de poder gaudir d’aquest esport de molt a prop, i sense moure’s del seu municipi, encara que sigui d’una manera molt fugissera. Això és perquè aquest proper 22 de març, quan es disputarà la primera etapa de la 100a Volta Ciclista a Catalunya, els seus corredors passaran pel terme municipal de Blanes en el seu recorregut de dilluns que surt i finalitza a Calella després d’un recorregut circular per mar i muntanya.


Imatge d'Arxiu Volta Ciclista a Catalunya 2019
L’hora estimada en què els participants de la 100a Volta Ciclista a Catalunya passaran per Blanes és entre les 12’25 h i les 13’05 h del migdia. Ho faran per la Carretera GI-682, la Carretera d’Accés a la Costa Brava, procedents de Calella i en direcció a Lloret de Mar. Això provocarà que hi hagi una alteració del trànsit rodat pel que fa als vials d’accessos a la població.

La Policia Local de Blanes ha instal·lat cartells informatius

Per aquest motiu, des de fa uns dies la Policia Local de Blanes ha instal·lat diversos cartells informatius a peu de carretera comunicant el tall de circulació que caldrà fer a la Carretera GI-682 dilluns vinent. La interrupció del trànsit començarà a partir de les 12’00 h del migdia, i no es permetrà circular per aquest vial, així com tampoc per les vies que donin a la mateixa, fins que finalitzi, pels volts de les 13’30 h.


Anàlogament, tampoc podran travessar la carretera els vehicles que circulin en direcció als barris perifèrics i a l’inrevés, els qui vinguin dels veïnats cap al centre de la vila. El cos policial ha demanat explícitament al públic que vulgui veure el pas dels corredors que s’abstingui de creuar la carretera i circular per la mateixa en el moment del pas de la caravana publicitària que precedeix el gruix d’esportistes, així com dels propis corredors i vehicles tècnics i de televisió acompanyants.

Una 100a edició molt assenyalada, difosa globalment a 190 països

No cal dir que la d’aquesta any serà una edició molt assenyalada pels organitzadors de la Volta Ciclista a Catalunya, que arriba al seu primer segle de vida. Per això, comptarà amb una extraordinària cobertura mediàtica que permetrà que el seguiment de la cursa per part dels aficionats al ciclisme i a l’esport en general sigui textualment global.


Les imatges de la prova arribaran a 190 països dels cinc continents mitjançant 26 difusors internacionals. La cobertura de la Volta Ciclista a Catalunya dels operadors televisius d’abast global permetrà que les imatges de cada una de les set etapes que conformen l’esdeveniment arribin als cinc continents, segons el mapa de difusió televisiva d’ASO, l’empres que comercialitza els drets televisius de la volta. Enguany també es comptarà amb la cobertura televisiva de 4 agències d’abast mundial: AFP TV, Reuters, EVS i SNTV.


La retransmissió al territori estatal anirà a càrrec d’Esport3, Teledeporte, Eurosport i Eitb, i com a dada important cal destacar que la connexió de les televisions amb drets d’emissió s’eleva fins a les dues hores diàries en cada etapa perquè ningú no es perdi cap detall de la cursa. Eurosport a tota Europa, Claro Sports a Llatinoamèrica, NBC Sports als Estats Units, Zhibo TV a la Xina o SBS a Austràlia seran alguns dels difusors que emetran imatges en directe o en diferit, segons l’horari, de la volta del centenari d’edicions.Data de realització: 03/21/2021 | Data de la darrera actualització: 03/21/2021


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300