Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Davalla el nombre d’ingressats als hospitals de la Corporació de Salut de Blanes i Calella


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 03/23/2021 09:18:44 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

IMATGEDavalla el nombre d’ingressats als hospitals de la Corporació de Salut de Blanes i Calella

En total sumen 33 pacients, sis menys que fa quatre dies: a l’Hospital Comarcal de Blanes hi ha 11 persones, i als dos centres de Calella n’hi ha 22

La darrera informació feta pública per la Corporació de Salut del Maresme i la Selva en relació a l’afectació de la COVID als seus centres sanitaris indica que els darrers dies la situació continua estable. Actualment hi ha un total de 33 pacients ingressats, 6 menys que fa quatre dies. Pel que fa al nombre de professionals positius i en aïllament és de tres persones, igual que en l’anterior recompte.


A l’Hospital Comarcal de Blanes hi ha 11 persones ingressades, una menys que fa quatre dies, durant els quals hi ha hagut 4 ingressos i 5 altes. Sumant els dos centres que la Corporació té a Calella hi ha un total de 22 pacients, cinc menys que fa quatre dies: 13 són a l’hospital i altres 9 al sociosanitari.

Respecte al darrer recompte, a l’Hospital de Calella s’han registrat 3 ingressos, 5 altes i 2 defuncions. En relació als sociosanitaris que també gestiona la Corporació de Salut del Maresme i la Selva, al de Calella hi ha 9 pacients, i durant aquests darrers dies, no s’ha registrat cap ingrés i s’ha comptabilitzat una defunció.

El Risc de Rebrot continua alt a Blanes i a la Regió Sanitària de Girona

Les dades que ha fet públiques CatSalut corresponents a aquest passat diumenge indiquen que a la Regió Sanitària de Girona hi ha 190 persones ingressades per COVID, 13 menys que fa quatre dies. Durant tota la pandèmia el nombre de casos confirmats acumulats ha augmentat a 62.666 persones, i han mort per aquesta malaltia 1.991 persones, 15 més en relació a l’anterior actualització.

Altres dades que ha donat a conèixer el Departament de Salut de la Generalitat a la Regió Sanitària de Girona és que en l’actualitat el risc de rebrot ha pujat, i continua a la zona alta. Ara és de 190, quan en l’anterior comunicat era de 182. A Blanes en canvi ha baixat, tot i que també segueix a la zona alta pel risc de rebrot: ara és de 162, i en canvi en la darrera actualització era de 188.Data de realització: 03/23/2021 | Data de la darrera actualització: 03/23/2021


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300