Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

L’Ajuntament de Blanes celebra aquest dijous el ple ordinari del mes de març, que inclou una modificació dels pressupostos 2021


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 03/24/2021 09:22:31 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Escut de l'Ajuntament de BlanesL’Ajuntament de Blanes celebra aquest dijous el ple ordinari del mes de març, que inclou una modificació dels pressupostos 2021

L’ordre del dia també recull tres mocions presentades per Ciutadans, ERC-BECP i el Consell Local de la Joventut de Blanes

L’Ajuntament de Blanes ha convocat per aquest proper dijous dia 25 el ple ordinari corresponent a aquest mes de març, on el tema més destacat de l’ordre del dia serà l’aprovació inicial d’una modificació dels Pressupostos Municipals d’aquest 2021. En el mateix punt de l’ordre del dia també s’aprovarà inicialment el Pla d’Inversions 2021-2024, que preveu endegar diversos projectes a llarg termini.

Abans d’arribar a aquest punt, els tres primers inclouran l’aprovació de l’acte de l’anterior ple del mes de febrer, així com donar compte de diversos escrits judicials i una resolució de la Direcció General de Comerç de la Generalitat. Després de tractar el tema econòmic, el següent que es debatrà és l’adhesió al Pacte de les Alcaldies pel Clima i l’Energia.


Tot seguit, es porta a l’aprovació del ple el nou Conveni de Delegació de Responsabilitat de la Recollida dels Animals de Companyia abandonats, perduts i/o ensalvatgits (gossos, gats i fures) que s’ha de subscriure amb el Consell Comarcal de la Selva. Els tres següents punts a l’ordre del dia són sengles mocions.

La primera l’ha presentat Ciutadans, per evitar l’ús partidista dels mitjans de comunicació, web i xarxes socials institucionals. La segona és conjunta dels dos grups a l’equip de govern, ERC i Blanes En Comú Podem, a favor de la diversitat de gènere i per la igualtat de drets de les persones trans.

El darrer tema de debat inclòs a l’ordre del dia és la proposta d’acord presentada pel Consell Local de la Joventut de Blanes (CLJB) en suport a la reubicació del material d’aquesta entitat en dependències municipals. Com és habitual sempre que hi ha una sessió ordinària, el darrer punt seran els Precs i Preguntes que vulguin formular els diferents regidors i regidores a l’oposició.

El ple municipal d’aquest proper dijous 25 de març se celebrarà de nou telemàticament a partir de les 7 de la tarda. Es podrà seguir íntegrament en directe per streaming a través del perfil Facebook de l’Ajuntament de Blanes, el perfil de Youtube, per televisioblanes, així com per Ràdio Blanes.Data de realització: 03/24/2021 | Data de la darrera actualització: 03/24/2021


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300