Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

‘Kràmpack’ omple d’humor i bon rotllo el Teatre de Blanes, amb entrades exhaurides des de feia dues setmanes


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 03/24/2021 09:53:58 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

‘Kràmpack’ omple d’humor i bon rotllo el Teatre de Blanes, amb entrades exhaurides des de feia dues setmanes

La següent funció del 17 d’abril també té l’humor com a fil conductor: ‘Els Homes són de Mart i les Dones de Venus’, un text adaptat per Paco Mir, d’El Tricicle, protagonitzat per Jordi Díaz

El Teatre de Blanes va viure dissabte passat una electritzant vetllada de la mà d’una obra que no necessitava de gaire presentacions: la cèlebre ‘Kràmpack’, que fa 25 anys van protagonitzar Joel Joan i Jordi Sánchez, qui n’és el seu guionista. L’humor trepidant i el bon rotllo constant van fer passar una estona més que entretinguda al públic que omplia el recinte amb el 100% de l’aforament permès ocupat.


Representació de 'Kràmpack' al Teatre de Blanes,
dissabte passat
Feia dues setmanes que les entrades estaven exhaurides, cosa la qual van voler felicitar personalment als quatre protagonistes de l’obra l’alcalde de Blanes, Àngel Canosa, i el regidor de Cultura, Albert Sanz. Els tres actors i l’actriu de ‘Kràmpack’ van agrair el gest, desitjant poder tornar a la vila on comença la Costa Brava si és necessari, per poder satisfer la legió de fans que s’han quedat sense poder assistir a la representació.


L'alcalde de Blanes, Àngel Canosa, i el regidor de Cultura, Albert Sanz,
acompanyats dels actors i l'actriu de 'Kràmpack'
Els quatre papers protagonistes estan incorporats ara per Àlex Ferré, Mikel Iglesias –un dels actors de l’arxi-coneguda sèrie de TV3 Polseres Vermelles-, Jaume Casals i Lídia Casanova, amb direcció a càrrec de Pep Anton Gómez. Fresca, efectiva i divertida, una de les claus del seu èxit és que els quatre personatges resulten molt propers i quotidians. De fet, el nou elenc protagonista recorda poderosament amb la seva interpretació als actors inicials, així com als personatges d’aquell altre èxit que va ser ‘Plats Bruts’, de nou amb el tàndem Jordi Sánchez-Joel Joan.

Monòleg de Jordi Díaz: ‘Els Homes són de Mart i les Dones de Venus’

La següent representació de la programació professional que allotjarà el Teatre de Blanes s’emplaça per d’aquí a quatre setmanes, el 17 d’abril, i també té l’humor i el bon rotllo com a fils conductors. Es tracta del conegut monòleg ‘Els Homes són de Mar i les Dones de Venus’, protagonitzat per l’actor Jordi Díaz, qui dóna veu i vida al text adaptat per Paco Mir, d’El Tricicle.

Tal com ironitza la publicitat de la peça teatral, a menys que s’hagi viscut aquests darrers anys en una cova, de ben segur que d’una manera o altra tothom ha sentit parlar d’aquest text, el best-seller original de John Gray que porta molts anys en cartellera. La sinopsi no fa sinó parlar d’una de les històries més antigues de la humanitat: la mal anomenada ‘guerra de sexes’.


Jordi Díaz protagonitza el 17 d'Abril al Teatre de Blanes
'Els Homes són de Mart i les Dones de Venus'
L’obra està plantejada com una conferència i compta amb la necessària complicitat dels espectadors. Tot i que repassa en estereotips els rols d’home / dona –potser de vegades massa evident-, tothom s’hi pot veure reconegut en moltes situacions, maneres de pensar i reaccionar. En un temps en què delim per poder riure a cor que vols, el monòleg de Jordi Díaz és una bona ocasió per passar una estona que passa volant.

El mèrit, en bona part, es deu al bon fer del veterà actor protagonista. Jordi Díaz és conegut sobretot per interpretar el paper de Fede a la sèrie de TV3 El cor de la ciutat, un personatge al què en principi havia de donar vida durant tres mesos, que es van convertir en cinc anys. A banda de participar en la coneguda sèrie, també ha realitzat col·laboracions en programes com El Club, a TV3;o bé a De 4 a 7, a Catalunya Ràdio, amb Xavier Graset.
Data de realització: 03/24/2021 | Data de la darrera actualització: 03/24/2021

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300