Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Darreres entrades disponibles per assistir a l’estrena a l’estat espanyol de l’espectacle de música i dansa #BombollaSegura, amb Carles Marigó i Jaume Sangrà


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 03/25/2021 12:12:57 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Darreres entrades disponibles per assistir a l’estrena a l’estat espanyol de l’espectacle de música i dansa #BombollaSegura, amb Carles Marigó i Jaume Sangrà

Es faran 2 sessions la tarda del dissabte 27 de març a la Plaça dels Països Catalans, on hi haurà una bombolla gegant rodejada pel públic

Blanes viurà dissabte vinent, 27 de març, l’estrena a l’estat espanyol d’un espectacle insòlit, atrevit i atractiu a l’hora, que trenca amb totes les concepcions prèvies i els estereotips. S’han programat dues sessions: a 2/4 de 5 de la tarda i a 2/4 de 7 del vespre amb entrada gratuïta, i hores d’ara queden poques localitats, que cal reservar a través de l’enllaç https://www.teatredelacostabravasud.cat/ca/programacio/c/293-bombolla-segura.html


Fotografies: Montse Capdevila i Nadia Med
Presentat amb el títol #BombollaSegura, s’inspira en el lema que durant el darrer any s’ha impulsat com a reclam al món cultural #CulturaSegura, i vol transmetre l’experiència dels artistes en aquests temps combinada amb el què ens ha fet sentir a tots i totes el confinament. S’allotjarà a l’aire lliure, a la Plaça dels Països Catalans, i l’ha programat l’Àrea de Cultura i Festes de l’Ajuntament de Blanes coincidint amb el Dia Mundial del Teatre, que precisament s’escau el 27 de març.

Espectacle guanyador de la beca SOS Cultura de la Fundació Carulla

Al mig de la plaça s’hi alçarà una bombolla gegant a què fa referència el nom de la performance. El públic se situarà al seu voltant, guardant totes les mesures de seguretat sanitària COVID: distància de seguretat, mascareta i aforament controlat, i veurà com els dos artistes que centren l’obra desenvolupen tota una història a base de música i moviment.


Amb una duració de 45 minuts, l’espectacle està protagonitzat pel polifacètic músic blanenc Carles Marigó, i l’artista de teatre físic Jaume Sangrà. La proposta de tots dos els va significar l’any passat guanyar la beca SOS Cultura de la Fundació Carulla, i és una performance distòpica que parla sobre el distanciament social de l’art incrustada en aquest moment històric tan inusual i inesperat que estem vivint des de fa un any.

Carles Marigó i Jaume Sangrà conviden al públic a reflexionar sobre l’actual situació, exposant vivències personals i aportant una visió del futur plena d’esperança acaronada per l’art. Per posar-hi un major èmfasi, utilitzen elements estètics que ara han esdevingut quotidians i gens inusuals


La bombolla i el vestit protector serveixen per emfatitzar la inicial sensació d’aïllament d’una persona envers el món. A mesura que progressa anirà progressant per mostrar la necessitat de les relacions afectives i de la interacció social entre els humans. La música i el moviment a través de Carles Marigó i Jaume Sangrà, que exploren el llenguatge musical i gestual, són els canals que s’utilitzen per arribar al públic. El què han pretès els seus creadors és compartir el procés alliberador de l’art i transmetre un missatge esperançador.
Data de realització: 03/25/2021 | Data de la darrera actualització: 03/25/2021

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300