Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Augmenta el nombre d’hospitalitzats COVID a Blanes i en canvi disminueix als centres de Calella


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 03/26/2021 07:51:34 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Augmenta el nombre d’hospitalitzats COVID a Blanes i en canvi disminueix als centres de Calella

En total sumen 31 pacients, dos menys que fa quatre dies: a l’Hospital Comarcal de Blanes hi ha 14 persones, 3 persones més, i als dos centres de Calella n’hi ha 17

L’última informació feta pública per la Corporació de Salut del Maresme i la Selva en relació a l’afectació de la COVID als seus centres sanitaris indica que els darrers dies la situació continua estable, si bé amb diferents afectacions. Actualment hi ha un total de 31 pacients ingressats, 2 menys que fa quatre dies. Pel que fa al nombre de professionals positius i en aïllament és d’una persona, dues de menys que en l’anterior recompte.


A l’Hospital Comarcal de Blanes hi ha 14 persones ingressades, tres més que fa quatre dies, durant els quals hi ha hagut 6 ingressos i 3 altes. Per la seva banda, sumant els dos centres que la Corporació té a Calella hi ha un total de 17 pacients, cinc menys que fa quatre dies: 11 són a l’hospital i altres 6 al sociosanitari.

Respecte al darrer recompte, a l’Hospital de Calella s’han registrat 1 ingrés i 3 altes. En relació als sociosanitaris que també gestiona la Corporació de Salut del Maresme i la Selva, al de Calella hi ha 6 pacients, i durant aquests darrers dies, s’ha registrat un sol ingrés i 4 altes.

El Risc de Rebrot continua alt a Blanes i a la Regió Sanitària de Girona

Les dades que ha fet públiques CatSalut corresponents a aquest passat dimecres indiquen que a la Regió Sanitària de Girona hi ha 191 persones ingressades per COVID, 1 més que fa quatre dies. Durant tota la pandèmia el nombre de casos confirmats acumulats ha augmentat a 63.209 persones, i han mort per aquesta malaltia 2.002 persones, 11 més en relació a l’anterior actualització.

Altres dades que ha donat a conèixer el Departament de Salut de la Generalitat a la Regió Sanitària de Girona és que en l’actualitat el risc de rebrot ha pujat molt lleugerament, i continua a la zona alta. Ara és de 191, quan en l’anterior comunicat era de 190. A Blanes ha pujat força, i segueix a la zona alta pel risc de rebrot: ara és de 212, i en canvi en la darrera actualització era de 162.
Data de realització: 03/26/2021 | Data de la darrera actualització: 03/26/2021

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300