Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Blanes ja té a punt tots els serveis pel primer cap de setmana de les vacances de Setmana Santa


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 03/27/2021 10:17:19 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Blanes ja té a punt tots els serveis pel primer cap de setmana de les vacances de Setmana Santa

Els darrers dies s’ha enllestit la instal·lació de diversos serveis, principalment a les platges, i s’ha reforçat l’atenció als visitants amb dues Oficines d’Informació Turística en marxa des d'avui

Aquest passat divendres van culminar els darrers treballs per tenir-ho tot a punt de cara a aquest cap de setmana, el primer que tradicionalment dóna el tret de sortida a les vacances de Setmana Santa. Des d’aquest dissabte i fins el Dilluns de Pasqua, el 5 d’abril, s’espera que hi hagi una major afluència de visitants, un augment que ja es va notar el passat cap de setmana en relació a l’anterior. La Policia Local va comptabilitzar un 50% més de vehicles que van entrar a la població pels tres principals accessos.


L’Ajuntament de Blanes, a través de la tasca de diversos departaments i àrees de govern –Medi Ambient, Serveis Municipals, Residus i Neteja a Enginyeria, i Promoció de la Ciutat, principalment-, ha treballat de valent perquè tot estigués a punt tant pels blanencs i blanenques com pels visitants que arribin. Els principals esforços s’han concentrat en tenir preparats diversos serveis en un dels elements que es començarà a utilitzar més assíduament amb l’arribada del bon temps: les platges.


Els darrers dies s’ha reforçat la instal·lació de papereres i els cartells amb la normativa COVID que cal seguir complint, després que a principis de setmana es van deixar a punt les 8 dutxes distribuïdes arreu de la sorra, una primera avançada del total que s’acabaran instal·lant de cara a la Temporada de Bany. Per poder instal·lar tots aquests elements, la setmana anterior una excavadora ja va estar anivellant la sorra.


D’altra banda, els Serveis Municipals també han estat repassant diversos detalls relacionats amb el Passeig de Mar i les platges de la vila. Un d’ells han estat les escales d’accés a les principals zones de bany, millorant l’accessibilitat, així com la lluminària del Passeig de Mar, un dels llocs més transitat pels vianants.

Reforç de l’atenció als visitants amb les Oficines de Turisme

Un altre dels aspectes que s’ha reforçat és l’atenció als visitants que arribin a Blanes, amb l’obertura del Punt d’Informació dels Pins, al bell cor de la Zona Turística. D’altra banda, s’ha ampliat l’horari de l’Oficina de Turisme Central situada a la Plaça Catalunya. Aquest és un important lloc de pas, la qual cosa fa que hi hagi una gran afluència de públic.


Punt d'Informació Turística d'Els Pins
Des d’aquest dissabte l’Oficina de Turisme central ha ampliat el seu horari, que mantindrà fins al 31 de maig, quan tornarà ampliar-se amb l’arribada de l’estiu. De dilluns a diumenge, s’atendrà al públic des de les 10 del matí fins la 1 del migdia, i de 3 a 6 de la tarda. Això serà excepte el dimarts 6 d’abril, festiu a Blanes, quan l’oficina farà un horari continuat de 9 a 16 h. Per la seva banda, el Punt d’Informació d’Els Pins estarà obert seguint el mateix horari –de 10 a 13 h i de 15 a 18 h-, però en aquest cas només està previst que obri coincidint amb aquestes dies de Setmana Santa, de manera que el 6 d’abril tornarà a tancar fins al 21 de juny, quan tornarà a estar en funcionament.

Increment de la neteja i horaris dels Lavabos Públics

D’altra banda, durant els dies en què previsiblement hi haurà més afluència a les platges, es reforçarà la neteja de la sorra manual i mecànica. S’ampliarà la neteja que periòdicament es fa a les platges un cop per setmana, i es passarà a fer diària. D’igual manera, s’intensificarà la recollida de les deixalles llençades a les papereres a tocar de les platges, i es netejaran cada dia tant les dutxes com el mobiliari urbà.


Un altre servei que es reforçarà per Setmana Santa seran els lavabos públics que hi ha a la platja de Blanes Centre, al Lloc de Socors de Protecció Civil Blanes del costat del Club de Vela. Des d’aquest cap de setmana i fins el 6 d’abril –quan finalitza aquest període festiu a Blanes, ja que el municipi compta amb un dia festiu afegit després de Dilluns de Pasqua- s’han ampliat els horaris respecte l’habitual atenció al públic. Funcionarà tots els dies des de 2/4 d’11 del matí fins 2/4 de 7 de la tarda.
Data de realització: 03/27/2021 | Data de la darrera actualització: 03/27/2021

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300