Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Continua sense grans canvis el nombre d’ingressats COVID als centres sanitaris de Blanes i Calella


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 03/30/2021 07:47:22 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

IMATGEContinua sense grans canvis el nombre d’ingressats COVID als centres sanitaris de Blanes i Calella

En total hi ha 27 pacients, 4 menys que fa 4 dies. L’Hospital Comarcal de Blanes n’hi ha 12, i als dos centres de Calella sumen 15 hospitalitzacions

El darrer comunicat fer públic per la Corporació de Salut del Maresme i la Selva en relació a l’afectació de la COVID als seus centres sanitaris indica que els darrers dies la situació continua sense grans canvis, si bé amb diferents afectacions. Actualment hi ha un total de 27 pacients ingressats, 4 menys que fa quatre dies. Pel que fa al nombre de professionals positius i en aïllament continua sent d’una persona, igual que en l’anterior recompte.


A l’Hospital Comarcal de Blanes hi ha 12 persones ingressades, dues menys que fa quatre dies, durant els quals hi ha hagut 4 ingressos i 6 altes, 2 de les quals han estat per trasllat a d’altres hospitalitzacions. Per la seva banda, sumant els dos centres que la Corporació té a Calella hi ha un total de 15 pacients, dos menys que fa quatre dies: 9 són a l’hospital i altres 6 al sociosanitari.

Respecte al darrer recompte, a l’Hospital de Calella s’han registrat 2 ingressos i 4 altes, una de les quals ha estat per trasllat a un altre centre sanitari. En relació als sociosanitaris que també gestiona la Corporació de Salut del Maresme i la Selva, al de Calella hi ha 6 pacients, i durant aquests darrers dies, no s’ha registrat cap nou canvi en relació a l’actualització del passat dia 25.

El Risc de Rebrot continua alt a Blanes i a la Regió Sanitària de Girona

Les dades que ha fet públiques CatSalut corresponent a aquest passat diumenge, i indiquen que a la Regió Sanitària de Girona hi ha 161 persones ingressades per COVID, 30 menys que fa quatre dies. Durant tota la pandèmia el nombre de casos confirmats acumulats ha augmentat a 63.893 persones, i han mort per aquesta malaltia 2.007 persones, 5 més en relació a l’anterior actualització.

Altres dades que ha donat a conèixer el Departament de Salut de la Generalitat a la Regió Sanitària de Girona és que en l’actualitat el risc de rebrot ha tornat a pujar, i continua a la zona alta. Ara és de 248, quan en l’anterior comunicat era de 191. A Blanes, comparativament, ha pujat molt més, i segueix a la zona alta pel risc de rebrot: ara és de 326, i en canvi en la darrera actualització era de 212.Data de realització: 03/30/2021 | Data de la darrera actualització: 03/30/2021


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300