Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

L’Hospital Comarcal de Blanes allotjarÓ a partir del 6 d’abril una exposiciˇ sobre el CÓncer de C˛lon


CamÝ de tornada


Men˙ principalNoticia publicada a la web el 04/01/2021 07:40:05 AM
ATENCIË: pot incloure informaciˇ no actualitzada !

L’Hospital Comarcal de Blanes allotjarÓ a partir del 6 d’abril una exposiciˇ sobre el CÓncer de C˛lon

Aquest passat dimecres, 31 de Marš, se celebrava el Dia Mundial de Prevenciˇ contra aquest tipus de cÓncer

El 31 de marš se celebra el Dia Mundial per a la Prevenciˇ del CÓncer de C˛lon. Coincidint amb aquesta jornada, la Corporaciˇ de Salut del Maresme i la Selva ha donat a conŔixer una activitat que tindrÓ lloc a l’Hospital Comarcal de Blanes per sensibilitzar la ciutadania sobre aquesta malaltia.


Es tracta d’una exposiciˇ itinerant que s’allotjarÓ al vestÝbul d’aquest centre sanitari a partir del proper dimarts, 6 d’abril. L’acciˇ l’ha dut a terme des de la Junta Local de Blanes de l’AECC-Catalunya Contra el CÓncer tÚ l’objectiu de conscienciar sobre la importÓncia de participar en els programes de cribatge, que en molts casos permeten detectar a temps la malaltia, adrešat als homes i dones d’entre 50 i 69 anys.

Es fa mitjanšant una prova molt senzilla, el Test de Sang Oculta en Femta (FSOF), i des de l’AECC recorda que aquest cÓncer Ús el de major incidŔncia a les comarques gironines, per davant del de mama o pr˛stata, amb 631 casos diagnosticats al 2020. Es tracta a mÚs a mÚs del segon tipus de cÓncer que mÚs morts causa a l’any a tot l’estat espanyol. L’any passat van morir 220 persones a causa d’un cÓncer de c˛lon en aquest territori.
Data de realitzaciˇ: 04/01/2021 | Data de la darrera actualitzaciˇ: 04/01/2021

© Ajuntament de Blanes | Protecciˇ de dades | AvÝs Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes TelŔfon: 972 379 300 | Informaciˇ

Inici de la pÓgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | TelŔfon: 972 379 300