Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Ràdio Blanes estrenarà dos nous programes aquest mes d’abril


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 04/01/2021 08:29:22 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Ràdio Blanes estrenarà dos nous programes aquest mes d’abril

Els dimarts s’incorporarà a la graella l’espai d’humor ‘D’Anna a Anna’, i els dissabtes ‘Aiguabarreig’, amb música de diferents estils

Durant aquest mes d’abril Ràdio Blanes, l’emissora municipal de l’Ajuntament de Blanes, incorporarà dos nous espais a la seva programació habitual. Són d’una banda ‘D’Anna a Anna’ i de l’altra ‘Aiguabarreig’, de dos formats radiofònics diferents: el primer és un espai d’humor i el segon de música de diferents estils.


‘D’Anna a Anna’ s’oferirà els dimarts a les 9 de la nit, i es tracta d’un programa d’humor presentat i dirigit per dues amigues: Anna Pujadas i Anna Maixenchs. Les dues són seguidores d’un clàssic de la ràdio a l’estat espanyol: ‘Nadie Sabe Nada’, protagonitzat per Andreu Buenafuente i Berto Romero. L’han agafat com exemple i s’hi han inspirat per fer el seu propi espai.


Anna Pujadas i Anna Maixencs, conductores del
programa 'D'Anna a Anna'
El seu objectiu és anàleg: divertir i entretenir, passar una bona estona amb preguntes i respostes dels radiooients i convidats, afegint-hi improvisacions i, sobretot, bones dosis d’humor. L’espai d’entreteniment és una de les noves incorporacions de Ràdio Blanes, conjuntament amb ‘Aiguabarreig’, que s’emetrà els dissabtes a les 4 de la tarda.


Careta programa 'Aiguabarreig'
En aquest segon cas, està conduit per Josu Ytxart, qui proposarà a l’audiència música de diferents estils per gaudir, ballar i cantar. Serà música d’ahir i d’avui, compaginant records de la història de la cançó amb troballes actuals. Persona apassionada i amant de la música de tots els temps, Josu Ytxart comandarà aquest viatge musical encarregant-se de presentar i editar el seu programa personalment.


Actualment, a la graella de Ràdio Blanes hi ha una vintena de programes en antena, principalment del gènere musical. A principis d’aquest mes de març l’emissora municipal ja va incorporar una càpsula confeccionada pel personal de la Biblioteca Comarcal de Blanes, que inclou un repàs a l’agenda de les activitats que es duen a terme al llarg d’aquella setmana. El microespai es radia els dilluns a les 10 del matí i a les 5 de la tarda, i els dimarts a les 11 del matí.
Data de realització: 04/01/2021 | Data de la darrera actualització: 04/01/2021

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300