Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Èxit de públic en la primera sessió de Ioga al Jardí Botànic Marimurtra


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 04/15/2021 10:22:54 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Èxit de públic en la primera sessió de Ioga al Jardí Botànic Marimurtra

La bona acollida de l’experiència ha provocat que s’hagi afegit una sessió més el proper diumenge, de manera que n’hi haurà a les 10’15 h i a les 12 h

El passat diumenge el Jardí Botànic Marimurtra va reprendre una de les activitats que ja havia organitzat amb anterioritat però que, com moltes altres que s’hi acullen, els organitzadors es van veure obligats a suspendre a causa de la pandèmia. Són sessions de ioga que se celebren en aquest privilegiat entorn, entre les espècies que composen el jardí i acaronats pel mar que voreja l’espai.


Sessió de Ioga al Jardí Botànic Marimurtra, diumenge passat
La primera sessió ja va ser un èxit de participants, tancant-se les inscripcions de manera molt ràpida. Això ha provocat que, de cara a la segona jornada que ja s’havia programat pel 18 d’abril, s’hi hagi afegit una nova sessió. D’aquesta manera, diumenge vinent n’hi haurà dues: a les 10’15 h i a les 12 h. La primera ja té les entrades exhaurides, per tant només hi ha l’opció d’anar a la segona.

Classe de Ioga i Visita al Jardí Botànic Marimurtra

El preu per persona és de 9€, i inclou tant la classe de ioga com la possibilitat de quedar-se al recinte per visitar el Jardi Botànic Marimurtra. Les sessions les imparteix Cristina Ishwari Yoga, i les classes es fan a l’esplanada que hi ha al costat de la Torre dels Guàrdies, a l’extrem més oriental de l’espai.


Es tracta d’un autèntic balcó obert al mar, que ajuda a crear un clima molt adequat per a la pràctica del ioga. El seu objectiu és aconseguir un estat de pau interior i prendre consciència del propi cos i la ment. Els beneficis d’aquesta pràctica mil·lenària són ben coneguts, sobretot per alleugerir tensions musculars i emocionals per la sensació de benestar i tranquil·litat que aporta.


Tots i totes les persones que van participar en la sessió d’aquest passat diumenge van poder gaudir d’un parèntesi de descans i relaxació, potenciat a més a més per la sortida del sol, després que la jornada dominical s’havia llevat amb el cel molt ensopit i tapat. Un cop acabada la sessió, van poder gaudir d’una visita al Jardí Botànic, que durant aquesta època primaveral llueix encara amb més força.


Data de realització: 04/15/2021 | Data de la darrera actualització: 04/15/2021

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300