Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

El Teatre de Blanes torna a penjar el rètol d’entrades exhaurides per l’espectacle de Jordi Díaz de dissabte


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 04/15/2021 10:40:39 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

El Teatre de Blanes torna a penjar el rètol d’entrades exhaurides per l’espectacle de Jordi Díaz de dissabte

El conegut actor català protagonitza el monòleg en clau d’humor ‘Els Homes són de Mart i les Dones de Venus’, el Best Seller original de John Gray adaptat per Paco Mir

Per segon mes consecutiu, el Teatre de Blanes ha viscut l’agradable sensació que significa poder penjar –encara que sigui de manera virtual- el rètol d’entrades exhaurides. En aquesta ocasió ho ha fet per l’espectacle que tindrà lloc dissabte vinent, 17 d’abril, a les 8 del vespre: ‘Els Homes són de Mart i les Dones de Venus’, un monòleg en clau d’humor que arriba a Blanes precedit per l’aval unànime de crítica i públic.


Cartell promocional 'Els Homes són de Mart i les Dones de Venus'
Des del Departament de Cultura i Festes de l’Ajuntament de Blanes, que s’encarrega de la programació del Teatre de Blanes-Teatre de la Costa Brava Sud, s’ha acollit la notícia amb lògica satisfacció. De fet, va ser la setmana passada quan es van esgotar les localitats, però amb el retorn del confinament comarcal, aquests darrers dies s’han atès cancel·lacions d’espectadors de fora d’aquest àmbit, amb entrades que ja s’han re assignat.

‘Els Homes són de Mart i les Dones de Venus’, monòleg amb Jordi Díaz

La proposta que ha provocat aquest soldo ut és el monòleg protagonitzat pel conegut actor català –sobretot pel públic de TV3- Jordi Díaz: ‘Els Homes són de Mart i les Dones de Venus’. De fet, és una obra que no necessita de gaire presentacions perquè arriba aquí precedida per l’èxit de públic que ha tingut allà on ha anat.


Jordi Díaz durant la representació del monòleg
Adaptada per Paco Mir –conegut sobretot per ser un dels membres del ‘Tricicle’-, el monòleg basat en el Best-Seller de John Gray potser està farcit de tòpics sobre els homes i les dones, però garanteix prop d’una hora i mitja d’humor i bon rotllo. No tan sols perquè més d’una parella s’hi veurà identificada, sinó també perquè el bon fer del seu protagonista ajuda a donar-li un ritme i una veracitat que el públic ha reconegut.
Data de realització: 04/15/2021 | Data de la darrera actualització: 04/15/2021

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300