Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Policies Locals, Protecció Civil, Bombers, SEM i Mossos d’Esquadra intervenen en l’extinció d’un incendi als afores de Blanes


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 04/19/2021 12:01:55 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Policies Locals, Protecció Civil, Bombers, SEM i Mossos d’Esquadra intervenen en l’extinció d’un incendi als afores de Blanes

El foc d’una barbacoa va encendre uns troncs i bombones de gas que van esclatar, estenent-se a una casa i zona de vegetació propera

El treball en equip d’un total de 13 efectius de diversos cossos de seguretat i emergència va permetre el vespre d’aquest passat diumenge poder extingir i controlar ràpidament un incendi que va tenir lloc als afores de Blanes. Pels volts de les 7 del vespre, la centraleta de la Policia Local de Blanes va rebre un munt de trucades telefòniques alertant que s’havia escoltat una forta explosió als afores del nucli urbà, entre els barris de Mas Florit i Mas Cremat.


Bombers de la Generalitat durant l'extinció de l'incendi
Immediatament es va activar el protocol, i van acudir-hi efectius de diversos cossos d’emergències. Els primers en arribar van ser dos agents de la Policia Local de Malgrat de Mar que viuen a Blanes, als quals s’hi van afegir efectius de la Policia Local i Protecció Civil de Blanes, Bombers de la Generalitat, Mossos d’Esquadra i dues ambulàncies del SEM.


El foc, de reduïdes dimensions, va ser extingit en poc més d’una hora, i cap persona va resultar ferida. El seu origen va ser una barbacoa que s’estava fent a l’aire lliure, les flames van prendre en la llenya i dues bombones de butà petites –de les que habitualment s’utilitzen als càmpings-, que hi havia dipositades a sota, que van explotar i van fer sortir disparades peces de llenya.


Aquestes van contribuir a propagar l’incendi a un cotxe que hi havia estacionat molt a prop, així com a la casa i la zona boscosa que hi ha a la part posterior de l’habitatge on s’estava fent la barbacoa. Una de les primeres tasques que van fer els efectius d’emergències va ser comprovar que la casa s’havia desallotjat. A conseqüència del foc, tant el vehicle com els objectes i una part de la zona amb vegetació que hi havia prop del seu origen van quedar parcialment cremats.
Data de realització: 04/19/2021 | Data de la darrera actualització: 04/19/2021

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300