Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Augmenta de nou el nombre d’hospitalitzats COVID als centres sanitaris de Blanes i Calella


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 04/20/2021 07:29:05 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Augmenta de nou el nombre d’hospitalitzats COVID als centres sanitaris de Blanes i Calella

En total hi ha 29 pacients, 3 més que fa quatre dies. L’Hospital Comarcal de Blanes es manté en 16 persones, i el de Calella en els 13 pacients

La darrera informació feta pública per la Corporació de Salut del Maresme i la Selva en relació a l’afectació de la COVID als seus centres sanitaris indica que els darrers dies el nombre d’hospitalitzacions ha tornat a augmentar. Actualment hi ha un total de 29 pacients ingressats, 3 més que fa quatre dies. Pel que fa al nombre de professionals positius i en aïllament, continua sent d’una persona, igual que en la darrera actualització.


A l’Hospital Comarcal de Blanes no hi ha hagut cap canvi, de manera que segueixen havent-hi 16 persones ingressades. Durant els darrers dies no s’ha registrat ni cap nou ingrés ni cap pacient donat d’alta. Per la seva banda, l’Hospital de Calella té 13 pacient, i els últims dies hi ha hagut 8 nous positius, 3 altes i una defunció. I, per últim, al sociosanitari de Calella s’ha donat d’alta el darrer pacient COVID que hi havia, de manera que ara ha passat a ser un ‘centre verd’.

El Risc de Rebrot continua alt a Blanes i a la Regió Sanitària de Girona

Les dades que ha fet públiques CatSalut corresponen a aquest passat diumenge, i indiquen que a la Regió Sanitària de Girona hi ha 186 persones ingressades per COVID, 6 més que fa quatre dies. Durant tota la pandèmia el nombre de casos confirmats acumulats ha augmentat a 68.036 persones, i han mort per aquesta malaltia 2.054 persones, 5 més en relació a l’anterior actualització.

Altres dades que ha donat a conèixer el Departament de Salut de la Generalitat respecte la Regió Sanitària de Girona és que en l’actualitat el risc de rebrot ha davallat un xic, i continua a la zona alta. Ara és de 336, quan en l’anterior comunicat era de 338. A Blanes en canvi ha pujat, i segueix a la zona alta pel risc de rebrot: ara és de 333, i en canvi en la darrera actualització era de 309.Data de realització: 04/20/2021 | Data de la darrera actualització: 04/20/2021


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300