Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

La Policia Local de Blanes ha aixecat 44 actes COVID i ha identificat 858 vehicles aquest cap de setmana


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 04/20/2021 09:19:56 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Policia Local escutLa Policia Local de Blanes ha aixecat 44 actes COVID i ha identificat 858 vehicles aquest cap de setmana

En un dels controls els agents policials van identificar i detenir dos homes que tenien una ordre de cerca i captura del Jutjat de Talavera de la Reina, amb nombrosos antecedents

Aquest darrer cap de setmana, el segon en què ha retornat l’obligatorietat de respectar el confinament comarcal, la Policia Local ha continuat fent els habituals controls a peu de carretera per vigilar el compliment de les mesures de contenció de la pandèmia. Durant els tres dies, de divendres a diumenge, els agents policials van aixecar un total de 44 actes COVID tant als controls com als carrers de la vila.


La major part de sancions s’han aixecat aquest cap de setmana per haver incomplert el confinament comarcal. Així, incloses en el total de 44 actes, n’hi ha 39 que s’han fet per haver trencat el tancament perimetral que es circumscriu ara a la comarca de la Selva. La majoria corresponien a veïns de Barcelona i la seva àrea d’influència que volien venir a la segona residència de Blanes.


Les 5 actes restants corresponien a l’incompliment del toc de queda, que cal respectar des de les 10 de la nit fins les 6 del matí. Altres tipus d’incompliments que solen haver, però que en canvi aquest cap de setmana no s’han registrat, és per no dur posada la mascareta, o bé per l’incompliment de l’horari o la distància de seguretat entre les taules als establiments de restauració. D’altra banda, sumant els tres dies, la Policia Local de Blanes va identificar els ocupants d’un total de 858 vehicles. Divendres van ser 67, dissabte 486 i diumenge 305. Val a dir que

Detinguts dos homes amb ordres de cerca i captura d’un Jutjat de Toledo

Com sol ser habitual, amb motiu dels controls que la Policia Local de Blanes munta a peu de carretera, els agents acostumen a detectar no tan sols aquells qui incompleixen alguna mesura COVID. També els qui han comès alguna infracció, estan cometent alguna irregularitat relacionada amb el vehicle que condueixen, o bé amb el permís de conduir.


En d’altres casos, però, també aturen persones que tenen alguna qüestió pendent amb la justícia. I és que, quan fan aturar els conductors dels vehicles i demanen als ocupants que s’identifiquin, es comprova amb la central, que és qui informa als agents que estan a peu de carretera d’aquestes circumstàncies. Aquest va ser el cas de diumenge passat.


En un dels controls que s’estava fent a primera hora de la tarda a la Carretera de Blanes a Tordera -la GI-600-, a la rotonda de la Ciutat Esportiva Blanes, van aturar els ocupants d’un vehicle que, després de ser identificats, van comprovar que tenien sengles ordres de cerca i captura de jutjats de Talavera de la Reina, a Toledo, i amb nombrosos antecedents. Immediatament van quedar detinguts, i posteriorment se’ls va lliurar a la Comissaria dels Mossos d’Esquadra perquè seguís el curs judicial oportú.Data de realització: 04/20/2021 | Data de la darrera actualització: 04/20/2021


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300