Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Tot a punt a Blanes per obrir l’Exposició del 34è Concurs de Murals de Sant Jordi coincidint amb el 23 d’abril


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 04/22/2021 10:51:10 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

SantJordi2013bTot a punt a Blanes per obrir l’Exposició del 34è Concurs de Murals de Sant Jordi coincidint amb el 23 d’abril

Des de la Diada de Sant Jordi i fins al 23 de maig, l’emblemàtica Casa Saladrigas exposarà les creacions dels nens i nenes dels 10 centres escolars públics i concertats

Queda tan sols un dia perquè Casa Saladrigas obri les portes de la nova exposició que allotjarà durant els propers 30 dies. És una ocasió molt especial, ja que es tracta dels dibuixos que formen part del ‘34è Concurs de Murals Sant Jordi’ 2021, 2a edició Confinada.


Muntatge Exposició '34è Concurs de Murals de Sant Jordi'
a Casa Saladrigas, del 23 d'abril al 23 de maig
La COVID ha provocat que per segon any consecutiu no es pugui fer el multitudinari esdeveniment al Passeig de la Mestrança, però no ha aturat la creativitat dels nens i nenes que hi participen. Són alumnes de les 10 escoles d’educació primària públiques i concertades que hi ha a Blanes, inclosa l’Escola d’Educació Especial Ventijol.


Grup d'alumnes d'una de les escoles que participen al concurs,
en plena tasca creativa
El passat 7 d’abril es van repartir a tots els centres educatius els plafons sobre els quals havien de desplegar la seva imaginació els nenes i nenes aplegats en grups d’entre 4 i 6 alumnes. No tan sols per aspirar a algun dels premis del concurs, també per desplegar la seva inventiva. Finalment, la setmana passada es van recollir les creacions, i aquests darrers dies s’està enllestint el muntatge i penjada dels quadres.


L’exposició obrirà les seves portes a Casa Saladrigas aquest divendres 23 d’abril, coincidint amb la Diada de Sant Jordi, i es podrà visitar fins el proper 23 de maig. L’horari per anar-hi als matins és de dimarts a dissabte des de les 10 del matí fins la 1 del migdia, i a les tardes de dijous a dissabte des de les 5 fins les 8 del vespre.Data de realització: 04/22/2021 | Data de la darrera actualització: 04/22/2021


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300