Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Ràdio Blanes emet una programació especial amb motiu de Sant Jordi 2021


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 04/22/2021 11:11:48 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

RadioBlanesRàdio Blanes emet una programació especial amb motiu de Sant Jordi 2021

Coincidint amb el 23 d’abril es radiaran càpsules amb breus intervencions d’una 50ena de col·laboradors i oients de l’emissora que fan lectures de fragments literaris

Durant aquests dies es multipliquen les iniciatives que es fan a Blanes per festejar la Diada de Sant Jordi. Les mesures de prevenció COVID-19 provoquen que una de les més participatives, la fira d’entitats al carrer, no pugui organitzar-se com cada any, com de fet ja no es va poder fer l’any passat.


Ara bé, diversos departaments de l’Ajuntament de Blanes han organitzat esdeveniments relacionats amb aquesta festa que es viu amb especial intensitat arreu de Catalunya ja que, de fet, n’és el seu patró. A banda de Cultura i Festes i la Biblioteca Comarcal, un altre dels departaments municipals que també celebraran la jornada és Ràdio Blanes.

Al llarg de tot el divendres s’han programat càpsules amb breus intervencions d’entre dos i tres minuts de duració amb lectures de fragments literaris. Són una cinquantena de veus corresponents a col·laboradors i col·laboradores de Ràdio Blanes, així com oients que també han volgut contribuir amb les seves gravacions a festejar la Diada de Sant Jordi.

La programació especial amb motiu del 23 d’abril començarà a les 9 del matí i, a banda de les càpsules literàries, es completarà amb una selecció musical, finalitzant a les 8 del vespre. Serà llavors quan es donarà pas als programes habituals de la graella radiofònica dels divendres: a les 20 h ‘Rockmaster’ i a les 21 h ‘La Bullanga’.Data de realització: 04/22/2021 | Data de la darrera actualització: 04/22/2021


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300