Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Blanes viu una Diada de Sant Jordi amb Llibres i Roses al carrer


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 04/23/2021 02:55:40 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Blanes viu una Diada de Sant Jordi amb Llibres i Roses al carrer

A causa de les mesures COVID només han pogut muntar parades les Llibreries i Floristeries, si bé no tots els establiments han optat per fer-ho

La ciutat de Blanes està vivint aquest divendres una Diada de Sant Jordi al carrer, si bé sense l’habitual bullici que proporcionaven les parades d’entitats i centres educatius que venien llibres nous i de segona mà i roses, que s’instal·len al nucli antic i repartides arreu de la vila. Com que es tracta d’evitar aglomeracions, les úniques parades autoritzades per avui són les dels establiments que es dediquen comercialment a la venda d’aquests dos típics productes de la diada.


Parada Llibreria al Carrer, inclosa a la Ruta Literària Roberto Bolaño
En general, totes les llibreries de Blanes han optat per muntar una parada al carrer amb les darreres novetats en ficció i no ficció, procurant en tot moment guardar la distància de seguretat, i amb la obligatòria mascareta. En cas que entressin dins dels locals, també se’ls recordava quin és l’aforament màxim que poden acollir amb cartells i de viva veu.


Cua a l'exterior d'una Floristeria
Per contra, en general les floristeries no tenien parades al carrer, més enllà de les flors i plantes que ja solen estar exposades de manera habitual al seu exterior. Aquí també es recorda que cal mantenir la distància i esperar a l’exterior dels establiments en cas que dins ja s’hagi arribat al màxim aforament. Des de primera hora del matí ja s’han pogut veure cues en llibreries i floristeries, i de fet al migdia més d’un local ha hagut d’anar a buscar més gènere perquè l’havia esgotat.
Data de realització: 04/23/2021 | Data de la darrera actualització: 04/23/2021

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300