Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Policia Local de Blanes, Bombers i SEM intervenen en l’evacuació d’un home de 79 anys per la finestra d’un 4rt pis per ser atès d’una afecció greu


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 04/23/2021 08:09:38 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

SIRENES EMERGENCIESPolicia Local de Blanes, Bombers i SEM intervenen en l’evacuació d’un home de 79 anys per la finestra d’un 4rt pis per ser atès d’una afecció greu

Es va haver de tallar un dels principals vials d’entrada perquè els bombers poguessin ubicar amb seguretat l’escala telescòpica

Efectius de la Policia Local de Blanes, Bombers de la Generalitat i del Servei d’Emergències Mèdiques van intervenir el vespre d’aquet passat dijous en un complex operatiu d’assistència mèdica. L’objectiu era poder evacuar un home de 79 anys que patia una greu afecció, pel seu trasllat urgent a un centre hospitalari.


Operatiu d'Evacuació amb diversos cossos d'emergència
Donades les característiques del seu habitatge –l’home a qui s’havia d’assistir viu al quart pis d’un edifici sense ascensor-, es va requerir la presència de Bombers de la Generalitat perquè evacuessin l’home per la finestra de casa seva amb l’ajut de l’escala telescòpica. La ubicació de l’edifici i les característiques del carrer on està, feia menester que el camió de bombers se situés al mig de la calçada.


Per aquest motiu, la Policia Local va procedir a tallar la circulació durant prop d’una hora i mitja per facilitar les tasques d’extracció de la víctima de casa seva. Un cop va ser evacuat del seu domicili, una ambulància medicalitzada el va traslladar directament a l’Hospital Josep Trueta de Girona, ja que l’home patia un possible aneurisma pulmonar amb pronòstic greu.

Data de realització: | Data de la darrera actualització: 04/23/2021


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300