Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

La Biblioteca Comarcal de Blanes celebra el 29 d’abril el Dia Internacional de la Dansa amb diverses actuacions


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 04/28/2021 03:30:25 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

La Biblioteca Comarcal de Blanes celebra el 29 d’abril el Dia Internacional de la Dansa amb diverses actuacions

Al llarg de la tarda del dijous hi haurà diverses actuacions d’alumnes d’entitats i escoles de dansa de la ciutat en l’activitat ‘Racons de Dansa: La Literatura sense Paraules’

Quan encara no ha passat una setmana d’ençà que van celebrar un bon grapat d’activitats amb motiu de la Diada de Sant Jordi, la Biblioteca Comarcal de Blanes continua bullint d’activitat. En aquesta ocasió, s’ha engalanat de nou per celebrar el Dia Internacional de la Dansa, conegut amb les sigles de DID, que s’escau cada any el 29 d’abril, és a dir: demà dijous.


Biblioteca Comarcal de Blanes, bibliografia Dansa
La jornada s’encetarà estrenant un nou ‘Aparador de la Biblioteca’ visible des de l’exterior del servei cultural, i també s’ha editat una guia de lectura amb aquesta temàtica. Ara bé, el plat fort de la commemoració arribarà a partir de la tarda. Des de les 5 fins a les 8 del vespre s’oferirà l’activitat ‘Racons de Dansa: La Literatura sense Paraules’.


Són petites píndoles de dansa que s’aniran oferint en diversos espais de la biblioteca, acompanyant els i les usuàries de la biblioteca que estiguin en aquells moments consultant, estudiant o llegint. Al llarg de la tarda hi haurà diverses rondes de dansa, a càrrec d’alumnes d’entitats i escoles de dansa de Blanes: Míriam Beltran, l’Esbart Joaquim Ruyra, Danstudio, Élancé, i Daina.


Se n’ha encarregat de coordinar-ho Alba Puigdomènech, de l’Associació Dance Élancé. El Dia Internacional de la Dansa (DIC) se celebra el 29 d’abril en record del naixement de Jean-Georges Noverre, considerat el pare del ballet modern. Va ser instaurat l’any 1982 pel Comitè Internacional de Dansa de la UNESCO, i des del 1989 l’Associació de Professionals de la Dansa de Catalunya (APdC) se suma cada any a la celebració.
Data de realització: 04/28/2021 | Data de la darrera actualització: 04/28/2021

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300