Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Els infants de Pediatria de Blanes, Lloret, Tossa i l’Alt Maresme, principals beneficiaris del projecte ‘Cap Nen Sense Conte’


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 04/28/2021 08:29:43 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Els infants de Pediatria de Blanes, Lloret, Tossa i l’Alt Maresme, principals beneficiaris del projecte ‘Cap Nen Sense Conte’

Es tracta d’un projecte literari al qual s’hi ha adherit la Corporació del Salut del Maresme i la Selva amb motiu de la Diada de Sant Jordi

La Corporació de Salut del Maresme i la Selva s’ha sumat un any més al projecte literari ‘Cap Infant Sense Conte’ per fomentar l’hàbit lector entre els i les més petites de la casa. La iniciativa s’està fent amb motiu de la Diada de Sant Jordi, de manera que els infants que vagin a visitar-se aquests dies a les consultes de Pediatria dels CAPS de Blanes, Calella, Malgrat, Palafolls, el Rieral i Tossa, o bé a les consultes externes dels hospitals de Blanes i Calella podran emportar-se un llibre solidari a casa.


També s’han repartit exemplars a la planta de Pediatria de Calella, en aquest cas pels infants que estan hospitalitzats. En total, s’han rebut 200 contes que s’estan obsequiant a la canalla. L’obra d’enguany es titula La Llegenda del Cavaller Valentí, i ha estat redactada per la infermera Nàdia Umbert, conjuntament amb la seva filla, Lucía Rodríguez, de 10 anys d’edat.

La campanya ‘Cap Nen Sense Conte’ és possible gràcies a les aportacions d’empreses i institucions, que han finançat tant l’edició dels contes com la seva distribució. Això ha permès que, des de la creació del projecte, cada any s’hagin pogut fer arribar les diferents històries als centres hospitalaris, escoles i biblioteques d’arreu de Catalunya. Va néixer l’any 2013 de la mà d’Antoni Argent, escriptor i professor de secundària, i Núria Ramon, professora de secundària i il·lustradora.
Data de realització: 04/28/2021 | Data de la darrera actualització: 04/28/2021

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300