Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

L’Ajuntament de Blanes celebra aquest dijous el Ple Ordinari del mes d’abril, amb 10 punts a l’ordre del dia


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 04/28/2021 11:10:46 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

EscutLat_VermellL’Ajuntament de Blanes celebra aquest dijous el Ple Ordinari del mes d’abril, amb 10 punts a l’ordre del dia

S’hi inclou aplicar una bonificació del 50% amb caràcter retroactiu de l’1 de gener sobre la taxa d’ocupació de la via pública, així com quatre mocions presentades per grups polítics

Coincidint amb el darrer dijous d’aquet mes d’abril, l’Ajuntament de Blanes ha convocat la sessió ordinària del Ple Municipal. Un dels temes més destacats serà la modificació de l’Ordenança Municipal que regula les taxes per a la utilització privativa o d’aprofitament especial a la via pública i terrenys de domini públic amb finalitats lucratives.


Està en consonància amb les mesures aprovades amb anterioritat pel consistori blanenc per contribuir a la reactivació de l’activitat econòmica i turística de la ciutat, molt malmesa a conseqüència de les restriccions COVID. En aquest sentit, el punt de l’ordre del dia preveu que s’apliquia una bonificació del 50% sobre la taxa amb efectes retroactius a 1 de gener d’aquest any.

Debat de quatre mocions a la segona part del ple

A la segona part de la sessió plenària es debatran quatre mocions promogudes per sengles grups polítics. La primera l’ha presentat l’APB –Agrupació Participativa de Blanes-, per a l’adhesió a l’Aliança Educació 360-Educació a Temps Complet. Les dues següents són del grup municipal socialista. La primera d’elles és perquè es preservi l’activitat cultural durant el confinament comarcal.


Ple 25 Març 2021
Per la seva banda, la segona proposta d’acord socialista demana mesures de regularització pels treballadors i treballadores que estan en règim d’interinatge de llarga durada a l’Ajuntament de Blanes. La quarta i darrera moció l’han presentat de manera conjunta els dos grups a l’equip de govern, ERC i BECP, perquè es declari la disconformitat del consistori blanenc amb el ramal previst de la MAT Selva.

Altres punts que formen part de l’ordre del dia són l’aprovació de l’acta corresponent a l’anterior ple del mes de març; donar compte de sentències judicials i decrets d’Alcaldia, així com l’aplicació de l’increment salarial previst a la Llei de Pressupostos Generals de l’Estat 2021 pel personal municipal. La sessió ordinària d’aquest dijous es tancarà, com és habitual, amb l’apartat de Precs i Preguntes.


El ple municipal del 29 d’abril se celebrarà de nou telemàticament a partir de les 7 de la tarda. Es podrà seguir íntegrament en directe per streaming a través del perfil Facebook de l’Ajuntament de Blanes, el perfil de Youtube, per televisioblanes, així com per Ràdio Blanes.Data de realització: | Data de la darrera actualització: 04/28/2021


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300