Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Pau Riba colpeix al públic de Blanes amb els seus concerts intimistes d’aquest cap de setmana


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 05/05/2021 09:31:40 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

MUSICAPau Riba colpeix al públic de Blanes amb els seus concerts intimistes d’aquest cap de setmana

Dissabte i diumenge el cantautor i poeta mallorquí va oferir dues sessions amb entrades exhaurides al Casal La Cooperativa

En molt poques ocasions quan s’assisteix a un espectacle es pot arribar a gaudir la sensació d’estar davant d’un esdeveniment únic, irrepetible i extraordinari. Aquest va ser el sentiment que va tenir el públic que va assistir el passat cap de setmana als dos concerts en petit format que va oferir Pau Riba, tota una llegenda de la música catalana que va demostrar perquè ho és.


Pau Riba i Isaac Ulam al concert del passat dissabte al Casal La Cooperativa
Les dues sessions de dissabte i diumenge al migdia, amb entrades exhaurides, van ser possibles gràcies a la complicitat d’un altre polifacètic artista, en aquest cas blanenc: Isaac Ulam. Després d’una emocionada introducció de l’Isaac, Pau Riba va entrar a la sala del Casal La Cooperativa sense grans escarafalls, tocant la seva guitarra a pèl, saludant mudament al públic, amb qui es va barrejar abans de pujar dalt del reduït escenari.

Una ocasió única i irrepetible

Descalç, com nus i senzills són els seus versos carregats de sentiment, Pau Riba va desplegar un repertori de poemes i cançons, jocs de paraules i intel·ligents juguesques que el públic, rendit d’antuvi, va seguir entre entusiasmat i estorat davant d’aquesta llegenda vivent que tenia allí mateix, al seu abast. No hi va haver res més ni res menys: una eloqüent demostració que no calen grans escenaris ni potents focus perquè un concert sigui més impactant.


Als seus 73 anys, Pau Riba continua incombustible, i va interactuar amb el públic sovint per involucrar-lo en el seu joc. Va actuar a Blanes després que fa pocs dies ho havia fet a Girona amb motiu dels 50 anys de la publicació del seu treball ‘Dioptria’, considerat com un dels 10 millores discs de l’estat espanyol. Inclou autèntics himnes de la cançó d’autor catalana, com per exemple la ‘Noia de Porcellana’, la mítica cançó del 1968, que va interpretar com a bis.

Vídeo: ‘Noia de Porcellana’ – Pau Riba - https://youtu.be/A7NZJhd_w18


Ho va fer després que Isaac Ulam també va fer una breu intervenció musical, animat per un públic que –no cal dir-ho- també estava còmplice i rotundament disposat a gaudir amb l’artista blanenc de la seva música. El llarg aplaudiment i ovacions que li van dedicar a tots dos van reblar sengles vetllades que realment serà difícil igualar.Data de realització: 05/05/2021 | Data de la darrera actualització: 05/05/2021


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300