Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Els Hospitals de Blanes i Calella de la Corporació de Salut han registrat aquests dies 4 defuncions per COVID


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 05/07/2021 07:36:39 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

IMATGEEls Hospitals de Blanes i Calella de la Corporació de Salut han registrat aquests dies 4 defuncions per COVID

Ara hi ha un total de 24 ingressats per aquest virus: 12 a Blanes i 12 a Calella

La darrera informació feta pública per la Corporació de Salut del Maresme i la Selva en relació a l’afectació de la COVID als seus centres sanitaris indica que de moment continua sense poder-se afirmar que hi hagi una millor en aquest àmbit. Actualment hi ha un total de 24 pacients ingressats, dos menys que fa quatre dies. Pel que fa al nombre de professionals positius i en aïllament, continua sense haver-n’hi cap.


A l’Hospital Comarcal de Blanes actualment hi ha 12 pacients, un menys que fa quatre dies. Des de llavors fins ara hi ha hagut 5 ingressos i 4 altes. A l’altre costat de la balança, cal situar les dues persones que han mort per COVID. Per la seva banda, l’Hospital de Calella també ha passat a tenir ingressats pacients, un menys que al darrer comunicat, i anàlogament hi ha hagut 5 ingressos, 4 altes i 2 defuncions.

El Risc de Rebrot continua alt a Blanes i a la Regió Sanitària de Girona

Les dades que ha fet públiques CatSalut corresponen a aquest passat dimecres, i indiquen que a la Regió Sanitària de Girona hi ha 165 persones ingressades per COVID, 20 menys que fa quatre dies. Durant tota la pandèmia el nombre de casos confirmats acumulats ha augmentat a 71.865 persones, i han mort per aquesta malaltia 2.097 persones, 8 més en relació a l’anterior actualització.

Altres dades que ha donat a conèixer el Departament de Salut de la Generalitat respecte la Regió Sanitària de Girona és que en l’actualitat el risc de rebrot ha davallat un xic, i continua a la zona alta. Ara és de 365, quan en l’anterior comunicat era de 367. A Blanes en canvi ha augmentat, i segueix a la zona alta pel risc de rebrot: ara és de 319, i en canvi en la darrera actualització era de 188.Data de realització: | Data de la darrera actualització: 05/07/2021


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300