Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

La Policia Local de Blanes identifica les presumptes autores de l’agressió a una dona d’edat avançada


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 05/07/2021 04:00:29 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

La Policia Local de Blanes identifica les presumptes autores de l’agressió a una dona d’edat avançada

Les diligències del cas, que ha commocionat les xarxes socials durant les darreres hores, s’han traslladat als Mossos d’Esquadra, que ho traspassarà als Jutjats i a la Fiscalia

L’inici de l’actuació policial ha estat arran de l’allau de missatges que van proliferar ahir al vespre a les xarxes socials on es denunciava una possible agressió patida per una dona d’edat avançada, enllaçat amb un vídeo. En compliment de les seves funcions de seguretat ciutadana, la Policia Local de Blanes va efectuar les oportunes comprovacions.


En primer lloc, es va personar al domicili de la víctima que havia patit el presumpte atac violent i es van posar a la seva disposició, així com de la seva família, per si necessitaven qualsevol tipus de suport. Paral·lelament, la Policia Local de Blanes també va identificar degudament les presumptes autores de l’agressió.

Durant les darreres hores, davant la proliferació d’amenaces que han rebut les presumptes autores, la Policia Local de Blanes ha passat les diligències del cas als Mossos d’Esquadra, que al seu temps ho traspassarà Jutjats i a la Fiscalia de Blanes. Serà l’estament judicial qui a partir d’ara haurà d’actuar al respecte, després que s’hagi pres declaració a les parts implicades.
Data de realització: 05/07/2021 | Data de la darrera actualització: 05/07/2021

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300