Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

L’Ajuntament de Blanes posa en marxa una Oficina d’Informació per a obtenir les Beques Menjador Escolars


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 05/14/2021 07:35:20 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

projecte pla educatiu de l´entornL’Ajuntament de Blanes posa en marxa una Oficina d’Informació per a obtenir les Beques Menjador Escolars

S’ha assumit l’organització d’aquests ajuts, als què poden accedir més de 300 nens i nenes, en nom del Consell Comarcal de la Selva

Per segon any consecutiu, l’Ajuntament de Blanes posarà en marxa una Oficina d’Informació i Atenció Ciutadana per ajudar les famílies d’aquest municipi a complimentar la sol·licitud necessària per a la obtenció de les ‘Beques Menjador Escolars’ pel proper curs 2020-2021. L’any passat l’oficina estava situada al Carrer Ample, i aquest 2021 passarà a tramitar-se a través de l’Àrea de Promoció de la Ciutat.


Departament de Promoció de la Ciutat
Funcionarà aproximadament durant tres setmanes: a partir del proper dilluns 17 de maig i fins l’11 de juny, des de les 9 del matí fins les 2 del migdia. L’atenció ciutadana es farà cada dia, de dilluns a divendres, i s’implementaran totes les mesures de seguretat necessàries per complir amb les directrius que marca l’autoritat sanitària per prevenir el contagi de la COVID-19.

Cita Prèvia trucant al telèfon 972 358 260 i/o per e-mail

Precisament per aquest motiu, perquè encara cal seguir fil per randa la normativa COVID, l’atenció presencial caldrà concertar-la abans d’anar a l’oficina d’informació de l’Àrea de Promoció de la Ciutat, situada a l’Avinguda de l’Estació 43, al costat de l’Estació de la ITV. Les cites prèvies es donaran trucant al telèfon 972 358 260 de 9 a 14 h.


L’any passat l’Ajuntament de Blanes va rebre un total de 385 sol·licituds de Beques Menjador Escolars per a l’actual curs 2020-2021, i enguany s’espera que la xifra pugui ser encara més elevada. L’organisme competent per a l’organització de la recepció de sol·licituds de les Beques Menjador Escolars, a les quals en tenen dret les famílies que no tenen prou recursos econòmics, és el Consell Comarcal de la Selva.

L’organisme supramunicipal s’encarrega de coordinar aquests tràmits que enguany ha derivat als centres escolars. Finalment ho ha assumit per segon any consecutiu l’Ajuntament de Blanes, vehiculant-ho a través de l’Àrea de Promoció de la Ciutat. Per emplenar les sol·licituds per a les ‘Beques Menjadors Escolars’, les famílies comptaran amb el suport d’un administratiu de l’Ajuntament de Blanes que els ajudarà a fer-ho.

Els formularis demanen tant les dades bàsiques dels sol·licitants (mare, pare o tutor legal) com les dels alumnes pels quals es sol·licita la beca. En aquest darrer sentit, en cas que també hi hagi germans i germanes que hi puguin accedir, cal incloure’ls en una mateixa sol·licitud. Si es disposa dels mitjans tecnològics adequats, les famílies també poden fer el tràmit de manera telemàtica. Un cop s’hagi omplert la sol·licitud, cal signar-la digitalment i obrir el procediment d’instància genèrica a la Seu Electrònica del Consell Comarcal de la Selva, adjuntar-hi el formulari, signar-lo i trametre-ho. Per tant, cal disposar del certificat electrònic IdCAT o eDNI, o bé estar donats d’alta al servei dCAT mòbil per identificar-se: https://educacio.selva.cat/beques.phpData de realització: 05/14/2021 | Data de la darrera actualització: 05/14/2021


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300