Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Comença a davallar el nombre d’ingressats COVID als hospitals de la Corporació de Salut Maresme i Selva


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 05/14/2021 07:11:19 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

IMATGEComença a davallar el nombre d’ingressats COVID als hospitals de la Corporació de Salut Maresme i Selva

Sumen 20 pacients: 11 són a l’Hospital Comarcal de Blanes, i 9 a l’Hospital de Calella

La darrera informació publicada per la Corporació de Salut del Maresme i la Selva en relació a l’afectació de la COVID als seus centres sanitaris indica que ara sí que sembla que comença a notar-se una certa millora, al haver davallat el nombre de pacients hospitalitzats. Actualment hi ha un total de 20 persones ingressades, cinc menys que fa quatre dies. Pel que fa al nombre de professionals positius i en aïllament, continua sense haver-n’hi cap.


A l’Hospital Comarcal de Blanes actualment hi ha 11 pacients, tres menys que fa quatre dies. Des de llavors i fins ara hi ha hagut 5 ingressos i 7 altes. Per la seva banda, l’Hospital de Calella compta amb 9 persones ingressades, dues menys que al darrer comunicat, i hi ha hagut 1 ingrés i 3 altes.

El Risc de Rebrot continua alt a Blanes i a la Regió Sanitària de Girona

Les dades que ha fet públiques CatSalut corresponen a aquest passat dimecres, i indiquen que a la Regió Sanitària de Girona hi ha 145 persones ingressades per COVID, 20 menys que fa quatre dies. Durant tota la pandèmia el nombre de casos confirmats acumulats ha augmentat a 73.137 persones, i han mort per aquesta malaltia 2.121 persones, 24 més en relació a l’anterior actualització.

Altres dades que ha donat a conèixer el Departament de Salut de la Generalitat respecte la Regió Sanitària de Girona és que en l’actualitat el risc de rebrot ha continuat davallant, tot i que segueix a la zona alta. Ara és de 305, quan en l’anterior comunicat era de 308 A Blanes també ha baixat, i continua igualment a la zona alta pel risc de rebrot: ara és de 131, i en canvi en la darrera actualització era de 309.Data de realització: 05/14/2021 | Data de la darrera actualització: 05/14/2021


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300