Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Canvis de trànsit i bus a partir de dilluns a Blanes amb la nova fase d’obres de la Rotonda d’Anselm Clavé


Camí de tornada


Menú principal



Noticia publicada a la web el 05/15/2021 08:04:27 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Obres TransitCanvis de trànsit i bus a partir de dilluns a Blanes amb la nova fase d’obres de la Rotonda d’Anselm Clavé

Es tallarà el carril de baixada des de la Rotonda dels Focs, i això obligarà a desviar la Línia 2 de Bus per la GI-682 fins a Mas Palou, Joan Carles I, Plaça Escorxador i Plaça Solidaritat

A partir del proper dilluns 17 de maig les obres de construcció de la Rotonda d’Anselm Clavé, el darrer tram per acabar el Pla Parcial Costa Brava, entraran en una nova fase. Això provocarà que s’hagin de fer nous canvis en la circulació de la zona, que també afectaran al transport públic urbà. El Pla Parcial Costa Brava és la nova zona d’expansió de Blanes, que actualment inclou entre els seus equipaments l’Escola Sa Forcanera, i en un futur la nova prefectura de la Policia Local i Protecció Civil.


Les obres, que van començar a principis del passat mes d’abril, ja van obligar llavors a tallar el carril dret en direcció a Lloret del tram de l’Avinguda de l’Estació des de la cruïlla amb l’accés a Mas Moixa fins la zona de treballs. Consecutivament, això va comportar que la Línia 4 de Transport Públic de Viatgers hagi quedat temporalment anul·lada, de manera que el servei s’està fent a través de la Línia 1.

Nous Canvis de Trànsit i Bus a partir del dilluns 17 de maig

Ara, el canvi més destacat que es posarà en marxa a partir de dilluns vinent serà el tall de circulació pel carril de baixada del Carrer Anselm Clavé des de la Rotonda dels Focs fins la cruïlla on s’estan fent les obres. Els vehicles es desviaran des de la GI-682, i hauran de continuar per camins alternatius.


Aquest tall provocarà que la Línia 2 de baixada no pugui continuar per aquest tram, de manera que s’haurà de desviar el recorregut, així com les parades pels viatgers que l’utilitzin. Des de la Rotonda dels Focs es desviaran els autobusos de la Línia 2 per la Carretera GI-682 fins a la cruïlla de Mas Palou, per un seguirà de baixada.


Posteriorment, es desviarà per l’Avinguda Joan Carles I, la Plaça de l’Escorxador i la Plaça Solidaritat, on enllaçarà amb el seu circuit habitual a través de la Rambla Joaquim Ruyra. Els viatgers utilitzaran les parades que ja hi ha instal·lades en aquest recorregut, ja que les tres que hi ha entre la Rotonda dels Focs i la Plaça Solidaritat s’anul·laran: la del costat de l’edifici Domus Aurea, la de davant del Bingo i la que hi ha al costat de la Casa de la Cultura.

Obres a ritme previst i ja es prepara la retirada de les torres elèctriques

En principi la previsió és que aquest segon tall s’allargui durant tres setmanes, fins la primera setmana del mes de juny. Durant aquest temps s’estaran fent les rases de pluvials i sanejament i caldrà foradar la calçada central del Carrer Anselm Clavé en el tram afectat. Per això es necessita tallar la circulació per treballar-hi.


Les obres de construcció de la Rotonda del Carrer Anselm Clavé estan seguint el ritme previst, i s’espera que estiguin completament enllestides a finals del mes de juny, pels volts de Sant Joan. Poc a poc, el nou aspecte que passarà a tenir aquesta cruïlla ja s’està dibuixant a mida que passen els dies i es comença a entreveure com quedarà aquest darrer tram del Pla Parcial Costa Brava.


Paral·lelament, la companyia elèctrica també continua amb els treballs per eliminar les torres elèctriques que hi ha al voltant d’aquesta zona, en especial la situada al bell mig de la baixada del Carrer Santa Cecília, que desemboca en la futura Rotonda d’Anselm Clavé. S’elaboren les connexions soterrades prèvies a la retirada de la xarxa aèria, una fita que els veïns de la zona esperen poder veure de manera especial.



Data de realització: 05/15/2021 | Data de la darrera actualització: 05/15/2021


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300