Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Demà dilluns els hospitals de Blanes i Calella ja permetran l’entrada d’un acompanyant per pacient no COVID als dos torns


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 05/16/2021 07:34:52 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Demà dilluns els hospitals de Blanes i Calella ja permetran l’entrada d’un acompanyant per pacient no COVID als dos torns

La Corporació de Salut del Maresme i la Selva ha anunciat aquest canvi al haver davallat el nombre de casos als dos centres

A partir de demà dilluns, 17 de maig, la Corporació de Salut del Maresme i la Selva (CSMS) ha anunciat nous canvis en relació a les visites a pacients no COVID que estiguin ingressats als seus centres sanitaris. És a dir: a l’Hospital Comarcal de Blanes i a l’Hospital Sant Jaume de Calella. Arran d’aquesta modificació, es permetrà l’entrada d’un acompanyant per pacient tant al torn de matí com al de tarda


Fins ara només es permetia l’entrada d’un acompanyant per pacient dins d’una de les franges horàries que hi ha establertes: al de matí, de 13 a 14 h; o bé al de tarda, de 19 a 20 h. Segons aquesta normativa, només s’hi podia acudir una vegada al dia: al torn de matí o al torn de tarda. Amb aquest canvi, però, a partir de demà dilluns un mateix acompanyant podrà accedir a l’hospital tant al torn del matí com al torn de tarda. L’horari continuarà sent el mateix: de 13 a 14 h i de 19 a 20h.

Per tal de minimitzar els riscos, la Corporació de Salut del Maresme i la Selva ha recordat que caldrà seguir les recomanacions higièniques generals: portar la mascareta quirúrgica posada en tot moment, rentar-se les mans en entrar i sortir del centre sanitaris i mantenir la distància de seguretat. La modificació de la normativa s’ha pogut introduir gràcies al descens del nombre de casos per coronavirus tant a l’Hospital Comarcal de Blanes com al de Calella.Data de realització: | Data de la darrera actualització: 05/16/2021


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300